Sponsori Sponsori

ACS FC City Iași și LPS Suceava se întâlnesc, duminică, 12 martie, în Optimile Cupei României la U19

În această duminică, 12 martie 2023, ACS FC City Iași și LPS Suceava U19 se vor întâlni într-un meci important din optimile Cupei României la U19. Partida va începe la ora 16:00 și va fi un test important pentru ambele echipe, care își doresc să ajungă cât mai departe în competiție.

Pentru a se pregăti pentru acest meci și pentru a-și îmbunătăți nivelul de joc, 12 juniori de la Under 19 au venit la sala să se antreneze. Printre aceștia, cei mai activi și prezenți la antrenamentele de la sală au fost Florian, Cosmin, Ronyn, Doru și Ionut. Acești tineri fotbaliști își doresc să își demonstreze abilitățile pe teren și să contribuie la succesul echipei lor.

De asemenea, este important să menționăm faptul că antrenorul Molorciuc Petru de la Fabrica de Campioni SemtexGym împreună cu antrenor-profesor Ovidiu Murariu de la Under 19 LPS Suceava se străduiesc să aducă fotbalul sucevean la un nivel mai înalt și să pregătească mai temeinic juniorii pentru a avea rezultate bune pe teren. Prin implicarea lor în pregătirea fizică și tactică a echipelor, acești antrenori își doresc să dezvolte viitoare talente ale fotbalului românesc.

Meciul dintre ACS FC City Iași și LPS Suceava U19 va fi unul interesant și plin de emoții, iar tinerii fotbaliști sunt pregătiți să lupte pentru victorie. Prin implicarea lor și a antrenorilor lor, ei își doresc să contribuie la dezvoltarea fotbalului în regiune și să aducă rezultate bune pe teren.

Total
0
Shares
Related Posts