Obiective îndrăznețe pentru Șoimii Gura Humorului

Echipa nou înființată care va reprezenta orașul Gura Humorului în fotbalul județean își propune obiective îndrăznețe printre ele fiind și promovarea în Liga a III-a. 

Fotbalul renaște și la Gura Humorului, acolo unde timp de ani buni a luat o pauză. Cu un nume cel puțin interesant, dar și cu oameni implicați, proiectul a fost inițiat de primarul comunei Păltinoasa, Eduard Wendling, fiind un mare iubitor al acestui sport și care deține de altfel și o afacere importantă în județ. Acesta a luat legătura cu Vasile Păduraru, o persoană cu experiență în domeniul fotbalului, și cu Nicușor Kuruc, un jucător cu prezențe numeroase la echipe importante din fotbalul județean.

Așteptările sunt pe măsură motiv pentru care clubul își propune să ofere copiilor și tinerilor din zonă posibilitatea de a practica acest sport de echipă într-un cadru cât mai organizat. Mai mult decât atât, gruparea din Gura Humorului a început pregătirea din luna martie cu antrenamente o dată pe săptămână, iar de la 1 iulie câte două antrenamente săptămânale, plus jocuri amicale.

Conducerea clubului anunță că Radu Ciobanu va ocupa funcția de director tehnic și se va ocupa totodată de echipa de seniori și de formarea grupelor de copii și juniori. De altfel, Șoimii Gura Humorului a structurat deja un lot de jucători care au fost urmăriți îndeaproape de staff-ul tehnic în jocurile amicale pe care echipa le-a disputat. Obiectivul echipei este să aibă cel mai bun centru de copii și juniori din zonă și să promoveze în Liga a III-a cu echipa de seniori.

”Comunitatea a primit vestea cu entuziasm și încredere, i-am simțit alături de la primele jocuri amicale. În continuare așteptăm să se alăture cât mai mulți acestui proiect, pentru a ne atinge obiectivul propus.”, a anunțat Nicușor Kuruc, unul dintre oamenii care s-au implicat în realizarea acestui proiect.

Asociația Județeană de Fotbal din Suceava a anunțat după Adunarea Generală că noul sezon al Ligii a IV-a ar urma să înceapă la sfârșitul lunii august.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Șoimii Gura Humorului

Total
0
Shares
Related Posts