Galeria Forestei Suceava cere demisia conducerii clubului

Grupul de suporteri al Cavalerilor Nordului a transmis în această seară un comunicat prin care cer demisia celor din conducerea clubului Foresta Suceava. Totodată, suporterii sunt nemulțumiți de parcursul echipei în ultimele trei sezoane și consideră că vinovați pentru aceste insuccese sunt Andrei Ciutac, președintele executiv al Forestei Suceava și Mihai-Florin Ungurian, vice-președinte al aceleiași grupări.

Clubul Foresta Suceava a terminat sezonul regular pe locul al doilea în seria I a Ligii a III-a ceea ce i-a permis participarea la barajul de promovare în Liga a II-a. În urma împerecherii seriei I cu a II-a, ”galben-verzii” i-au înfruntat pe ”oțelarii” pregătiți de fostul tehnician de pe Areni, Petre Grigoraș. Fosta campioană a României a trecut de clubul sucevean cu scorul de 3-0 la general și va juca finala barajului de promovare în Liga a II-a în compania formației Dacia Unirea Brăila.

Iată comunicatul transmis de suporterii suceveni:

Gruparea Cavalerii Nordului, cere în mod public demisia conducerii Forestei Suceava, în special domnilor Andrei Ciutac și Mihai-Florin Ungurian în urma rezultatelor din ultimele trei sezoane. Considerăm că ați avut destul timp la dispoziție pentru a vă îndeplini obiectivele în condițiile în care atât noi suporterii v-am fost alături și v-am susținut mereu. Insuccesele voastre din punct de vedere administrativ sunt cauza principală pentru neîndeplinirea obiectivului din perioada 2018-2021. Vă solicităm să fiți demni și să aveți respect față de toți suporterii clubului Foresta și să vă prezentați cât mai repede demisiile.

Semnat, Colectivul Cavalerii Nordului.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts