Vasile Vitu și-a reziliat contractul cu Foresta Suceava

Aventura fundașului Vasile Vitu în tricoul Forestei Suceava s-a încheiat după jumătate de sezon.

Conducerea ”galben-verzilor” a anunțat vineri seara faptul că au ajuns la o înețelegere privind rezilierea contractului pe cale amiabilă cu jucătorul Vasile Vitu. Așadar, fundașul sucevean devine primul jucător care părăsește clubul de pe Areni în 2021 după ce vara trecută a devenit primul jucător care a fost transferat de ”galben-verzi”.

Vitu a fost transferat în luna iunie a anului trecut, fiind adus la insistențele antrenorului Dorin Goian, acesta din urmă l-a pregătit pe Vasile în perioada petrecută la Bucovina Rădăuți, iar jucătorul în vârstă de 28 de ani era considerat un urmaș al lui ”Goe”. Deși a semnat pe două sezoane cu gruparea suceveană, Vitu era nemulțumit de faptul că nu i s-a oferit mai multe șanse de a juca și a hotărât în cele din urmă să-și rezilieze contractul de comun acord cu ”galben-verzii”.

Vasile Vitu: ”S-a încheiat un capitol din viața mea, dar cu siguranță va începe altul”

”Am reziliat de comun acord contractul cu Foresta Suceava, mi-am dorit să plec. Am câteva oferte atât din seria I a Ligii a III-a, dar și din alte serii, le voi analiza deocamdată după care voi lua o decizie. Am renunțat chiar și la salariul pe luna decembrie și la alte două prime de joc pentru a putea pleca liber de contract.”, a menționat Vitu. 

De-a lungul carierei sale, fundașul în vârstă de 28 de ani a evoluat pentru formațiile Sporting Suceava, Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Bucovina Pojorâta.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

 

Total
0
Shares
Related Posts