CSM Suceava, în căutarea primei victorii în Campionatul Național al Diviziei A1

Echipa antrenată de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc este în căutarea primului succes din actualul sezon al Campionatului Național al Diviziei A1.

CSM Suceava va primi sâmbătă, 15 octombrie, vizita grupării Universitatea Cluj, formație împotriva căreia a evoluat și în primul joc oficial al acestui sezon în Cupa României. Alb-albaștrii au fost învinși atunci de formația din Ardeal cu scorul general de 3-0 la seturi, însă sucevenii au oferit o replică bună, însă nu de ajuns încât să se impună în unul dintre seturi. Chiar dacă jucătorii lui Orășanu și Moșuc nu s-au acomodat deocamdată cu ritmul impus de jocurile din Campionatul Național al Diviziei A1, aceștia speră să fi învățat ceva din jocul din Cupa României cu ”U” Cluj și să obțină primele puncte.

Tudor Orășanu: ”Ne dorim să facem un joc foarte bun și să intrăm în ritmul impus de Divizia A”

”Mi-aș fi dorit ca acest joc să se fi disputat peste câteva etape, într-adevăr încă nu ne-am intrat în ritmul impus de Divizia A. Însă chiar dacă plecăm cu a doua șansă, îi cunoaștem foarte bine pe cei de la Universitatea Cluj, le-am studiat foarte bine tactica lor. Dacă vom intra mai determinați în acest joc cu siguranță le vom pune mari probleme spre deosebire de meciul din Cupa României.”, a declarat Tudor Orășanu, antrenorul principal al CSM Suceava.

CSM Suceava se bazează în acest sezon pe aportul jucătorilor: Darius Pop, Alexandru Roman , Marius Gontariu , Cosmin Boghean, Alexandru Dragomir, Cosmin Ciubotaru, Matei Platon, Andrei Sasu, Andrei Curic, Lucian Tofan, Sabin Hortopeanu. 

Jocul dintre CSM Suceava și Universitatea Cluj din etapa a II-a a Campionatului Național al Diviziei A1 este programat sâmbătă, 15 octombrie, începând cu ora 13:00, în sala de sport ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Intrarea este liberă pentru spectatori.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Assist Software

Total
0
Shares
Related Posts