Rădăuțeanul Andrei Chipreanov învingător în Turcia

Andrei Chipreanov a reușit să se impună în main-eventul galei de skandenberg de la Istanbul.

Multiplu campion national, vicecampion mondial în 2010 și campion European în 2013, cel poreclit “glonțul” s-a impus în fața oponentului său georgian Vasili Dautashvili într-un meci disputat la categoria 100 kilograme. Victoria e cu atât mai importantă cu cât ea s-a produs pe 4 martie în cadrul galei din Turcia, mai exact la Istanbul într-o competiție care a angrenat unii dintre cei mai buni practicanți de skandenberg din lume precum Engin Terzi, Arif Terem sau Genadi Kvikvinia.

De menționat că la victoria lui Andrei Chipreanov a asistat și Nyiazi Kurt președintele federației de skandenberg din Turcia. “Glonțul” a continuat tradiția și de această data iar premiul câștigat, un cec în valoare de 1000 de dolari a ajuns la asociația “Luptăm cu autismul” din comuna Dornești, județul Suceava.

Nu e prima data când Andrei arată că este un suflet mare. Anul trecut, acesta a donat aceleiaşi asociaţii banii din premiul câştigat la Campionatul Naţional de Skandenberg de la Piteşti, unde a obţinut titlul de campion naţional absolut.

 

Articol scris de: Marian Silviu Ciofu

Total
0
Shares
Related Posts