Fotbalul sucevean sinonim cu falimentul. Foresta așteaptă o gură de oxigen

Foresta Suceava se află la marginea prăpastiei așteptând salvarea din partea Consiliului Local. 

Locuitorii și totodată iubitorii fotbalului sucevean s-au obișnuit cu situația pe care în fiecare an echipa de fotbal o întâmpină. Mulți și-au luat gândul deja de la stadionul de 15.000 de locuri sau mai nou de la nocturna promisă pe stadionul Areni sau de la ziua în care vor avea ocazia să o vadă pe Foresta în prima ligă.

La fotbal ca și la handbal de altfel, cu toate că la handbal s-au rezolvat momentan câteva din problemele financiare, clubul universitar încă joacă în micuța sală de la LPS. Nu de alta, dar probabil mai trebuie să se facă în fiecare lună câte șapte-opt studii de fezabilitate pentru a se construi acea polivalentă și ea promisă în timpul campaniilor electorale.

De foarte mulți ani, întâmpinăm aceleași promisiuni, însă trăim doar cu speranța că într-o zi vom avea un stadion și o polivalentă modernă, dar nu în cele din urmă să există și stabilitate financiară.

În ceea ce privește fotbalul, o parte din vină i se atribuie și conducerii clubului, cu toate că primăria nu se simte deloc vinovată, ea e principalul factor pentru care acest județ a ajuns într-o situație critică în ceea ce privește sportul, deși stăm destul de prost nu doar la captiolul sport.

Foresta Suceava – Metalul Reșița, vineri, ora 17:00

Foresta Suceava primește vineri începând cu ora 17:00 vizita formației Metalul Reșița. Întrebarea este următoarea: Câți dintre iubitorii fotbalului sucevean se vor prezenta la meci pentru a contribui cu acei 10 lei, prețul unui bilet, pentru a ajuta clubul să scape de datoria pe care o are de achitat FISC-ului și anume 300.000 de lei. Probabil a fi contat mult și acei bani circa 225.000 de lei pe care primăria nu i-a mai dat echipei de fotbal.

Vă propunem o întrebare la care așteptăm răspunsurile dumneavoastră.

În cazul în care echipa de fotbal se va desființa, ce credeți că se va întâmpla cu tabela electronică pe care primăria a plătit 123.000 de lei?!

Sursa foto: svnews.ro

Total
0
Shares
Related Posts