Bucovina Rădăuți tot mai aproape de titlul de campioană a Seriei I a Ligii a III-a

Bucovina Rădăuți face un nou pas pentru promovarea în Liga a II-a după egalul de la Uricani în fața Științei Miroslava, scor 2-2. 

Etapa a III-a a play-off-ului a adus-o tot mai aproape de barajul de promovare pe formația pregătită de profesorul Ovidiu Murariu. Rădăuțenii au terminat la egalitate duelul disputat pe stadionul din Uricani în fața ieșenilor de la Știința Miroslava. Condusă cu 2-0 după reușitele semnate de Vlad Danale și Mihai Asofiei în minutele 10, respectiv 26, Bucovina Rădăuți a reușit să revină pe tabelă până la pauză. Mai întâi, Daniel Bejenar a redus din diferență în minutul 36, iar în minutele de prelungire ale primei reprize, atacantul Robert Ciobanu a adus un punct pentru trupa lui Murariu.

În partea secundă, cele două formații s-au anihilat reciproc, iar scorul stabilit în prima repriză a rămas neschimbat până la final. În urma rezultatelor din această rundă, rădăuțenii se distanțează la patru puncte de locul secund ocupat de CSM Bacău, echipă învinsă cu scorul de 2-0 de FC Bacău. De asemenea, formația din Rădăuți păstrează un avans de 6 puncte și față de ocupanta locului 3, Știința Miroslava.

Clasamentul Ligii a III-a – Seria I – play-off: 

Loc Echipa M V E I Gol +/- Pct
1. CSM Bucovina Rădăuţi 3 1 2 0 3-2 1 37
2. CSM Bacău 3 0 2 1 0-2 -2 33
3. CS Ştiinţa Miroslava 3 0 3 0 2-2 0 31
4. ACS FC Bacău 3 1 1 1 2-1 1 28

În următoarea rundă, CSM Bucovina Rădăuți va evolua tot în deplasare pe terenul grupării FC Bacău.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: CS Știința Miroslava

Total
0
Shares
Related Posts