Marginea a reușit scorul rundei în Seria I a Ligii a V-a

AS Polul Nord Brodina, ACS Releul Mihoveni Șcheia, FC Marginea, AS Unirea Salcea și ACS Voința Hânțești au debutat cu dreptul în Seria I a Ligii a V-a. 

Voința Zvoriștea a cedat pe teren propriu în fața grupării Polul Nord Brodina, scor 2-5. Adi Coroamă (patru goluri) și Dumitru Juravle au adus cele trei puncte în buzunarul echipei din Brodina.

Într-un alt meci al rundei, poate cel mai echilibrat din această serie, Releul Mihoveni Șcheia a dispus cu scorul de 3-2 de formația ACS Viitorul Vadu Moldovei. Ionuț Stănică și Nelu Balucaș au marcat golurile echipei oaspete.

Sporting Voința Bunești și FC Marginea au oferit scorul rundei în Seria I. Oaspeții și-au umilit adversarii obținând o victorie categorică, scor 1-7.

Viitorul Forăști a debutat cu stângul în noua ediție de campionat chiar pe teren propriu în duelul cu Unirea Salcea care s-a impus cu scorul de 3-1. Golul de onoare al echipei din Forăști a fost înscris de Mihai Simiraș.

Voința Hânțești și Sporting Siminicea s-au întâlnit în ultimul joc al rundei din această serie, partidă încheiată cu victoria echipei gazdă, scor 2-0. Cele două goluri ale meciului au fost înscrise de Andrei Dorian în prima repriză a meciului.

Clasament Seria I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 FC Marginea 1 3p
2 AS Polul Nord Brodina 1 3p
3 AS Unirea Salcea 1 3p
4 ACS Vointa Hantesti 1 3p
5 ACS Releul Mihoveni Scheia 1 3p
6 ACS Viitorul Vadu Moldovei 1 0p
7 AS Viitorul Forasti 1 0p
8 ACS Sporting Siminicea 1 0p
9 AS Vointa Zvoristea 1 0p
10 CS Sporting Vointa Bunesti 1 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Ionuț Tucaliuc 

Total
0
Shares
Related Posts