Formația Șoimii Gura Humorului devine singura echipă neînvinsă în actuala ediție de Liga a IV-a

Șoimii Gura Humorului câștigă derby-ul cu Juniorul Salcea și urcă pe fotoliul de lider al campionatului Ligii a IV-a. Bradul Putna și Forestierul Frumosu o egalează pe Salcea la numărul de puncte. 

Etapa a VII-a a Ligii a IV-a a fost una spectaculoasă și bogată în goluri. Ploaia, dar și frigul de octombrie nu le-a oprit fotbaliștilor pofta de goluri, însă spectatorii au fost vizibil mai puțini pe anumite terenuri din județ. Lupta rămâne strânsă în vârful clasamentului acolo unde e mare bătălie pe primul loc. Cu victorii pe linie și maximum de puncte, Șoimii Gura Humorului face deocamdată legea în Liga a IV-a din județul Suceava. Humorenii sunt urmați în clasament de Juniorul Salcea, Bradul Putna și Forestierul Frumosu.

Victorie la limită după un meci spectaculos între Viitorul Liteni și Juniorul Suceava. Echipa antrenată de Bogdan Pantea a câștigat cu scorul de 3-2 pe terenul formației pregătite de Demis Maranda și Cătălin Holca. Pentru formația din Liteni au punctat Dan Lungu și Răzvan Maftei, iar pentru ”juniori” golurile au fost înscrise de Marius Zaharie și Narcis Eminovici (2 goluri).

În derby-ul etapei, Juniorul Salcea și Șoimii Gura Humorului s-au întâlnit pe terenul Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Trupa lui Paul Bosancu nu a ținut pasul cu echipa oaspete care încurajată de un număr mare de spectatori a reușit să se impună cu scorul de 2-0 grație reușitelor semnate de Ciprian Severin și Mihai Simeria.

ASA Rarău a intrat într-un con de umbră, iar gruparea din Câmpulung Moldovenesc a fost umilită pe teren propriu de Forestierul Frumosu care traversează o perioadă foarte bună. Oaspeții s-au impus ca la tenis, scor 6-2. Adrian Pazari și Iulian Gavrilei au fost marcatorii echipei din Câmpulung Moldovenesc în timp ce pentru ”forestieri” și-au trecut numele pe lista marcatorilor Andrei Vaman (4 goluri), Marian Popiuc și Cristian Timiș.

Tot la scor de tenis a câștigat și Bradul Putna în deplasarea de la Dărmănești, acolo unde Bucovina este de nerecunoscut. Formația pregătită de Dimitrie Bîru a câștigat cu 6-0 grație reușitelor semnate de Timotei Rusu (2 goluri), Cătălin Coroamă, Liviu Coroamă, Alexandru Pitic și Ovidiu Rusu. În urma acestui rezultat, jucătorii din Putna egalează la puncte formația de pe locul secund, Juniorul Salcea.

Meci echilibrat între Șomuzul Preutești și Moldova Drăgușeni. Cele două formații și-au împărțit frățește puncte terminând la egalitate, scor 2-2. Pentru gazde au înscris Andrei Ciobanu și Cătălin Vasiliu, în timp ce pentru oaspeți au punctat Constantin Nechitoaia și Silviu Atodiresei.

Minerul Iacobeni a dat de pământ cu Recolta Fântânele pe care a învins-o cu un nemilos scor 7-1. Șerban Tunsu (2 goluri), Darius Clanetaru, Vasile Silișteanu, Răzvan Ivan, Darius Bodnar și Constantin Pața și-au trecut numele pe lista marcatorilor echipei gazdă. Golul de onoare al oaspeților a fost reușit de Bogdan Ailiesei.

Sporting Poieni Solca a obținut victoria la masa verde în fața echipei secunde a Bucovinei Rădăuți în timp ce Progresul Frătăuții Vechi a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a: 

# Echipa M P
1 ACS FC Șoimii Gura Humorului 6 18p
2 ACS Juniorul Salcea 7 16p
3 CS Bradul Putna 7 16p
4 ACS Forestierul Frumosu 7 16p
5 ACS Șomuzul Preutești 7 14p
6 ACS Juniorul Suceava 6 12p
7 CSO Viitorul Liteni 7 11p
8 AS Minerul Iacobeni 7 9p
9 ACS Sporting Poieni Solca 6 9p
10 ACS Moldova Drăgușeni 7 8p
11 AS Progresul Frătăuții Vechi 6 7p
12 AS Bucovina Dărmanești 6 3p
13 ACS Recolta Fântânele 6 1p
14 AS Amatorii Rarău 6 0p
15 CSM Bucovina II Rădăuți 7 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Șoimii Gura Humorului 

Total
0
Shares
Related Posts