Alături de profesorul Marius Lup și familia acestuia!

Antrenorul Forestei, Marius Lup trece prin momente grele și are nevoie de ajutorul nostru. 

Zilele trecute, antrenorul Forestei, Marius Lup a fost implicat într-un accident destul de grav în care băiatul cel mic al familiei și-a pierdut viața, iar soția împreună cu cele două fiice sunt în continuare sub supravegherile medicilor după ce au ajuns în stare gravă la spital. Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi, pe E 85, în localitatea Goleşti, judeţul Vrancea, în timp ce familia de suceveni pleca în vacanţă, pe litoralul Mării Negre. Maşina a lovit violent un cap de pod şi a luat foc. Marius Lup şi-a scos soţia şi copiii înainte de a fi cuprinşi de flăcări.

Jucătorii Forestei alături de conducerea clubului au inițiat o acțiune prin care cer ajutorul oamenilor cu privire la situația crâncenă prin care Marius Lup trece împreună cu familia lui. Astfel, facem și noi apel la toți vizitatorii site-ului nostru să ajute cu cât pot ei pentru că orice bănuț contează.

Puțini sunteți cei care l-ați cunoscut personal pe Marius Lup, dar vă putem spune că e de ajuns să vorbiți cinci minute cu acesta și să vă dați seama de caracterul și sufletul mare al acestui om.

Pentru cei care vreți să-l ajutați pe Marius Lup puteți contribui cu bani în contul RO68RNCB0244137302640001 Titular: Vlăduț Hînțăscu ( portarul Forestei Suceava ) sau să luați legătura direct cu următorii jucători:

https://www.facebook.com/vlad.stanescu.14 

https://www.facebook.com/vladut.hintascu 

 

Total
0
Shares
Related Posts