VIDEO | Finalul de an ne-a găsit într-o vizită la Sergiu Ieremie

Alături de președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, ne-am deplasat pe 31 decembrie în comuna Bosanci, acasă la Sergiu Ieremie. Sunt convins de faptul că majoritatea dintre voi ați citit despre accidentarea lui Sergiu fie prin intermediul site-ului nostru fie prin intermediul altor site-uri și ziare locale.

Am avut plăcerea să-l întâlnim pe Sergiu cu zâmbetul pe buze și nerăbdător să revină în dreptunghiul verde care ne-a declarat că nu-i este ușor să stea departe de visul de a deveni un bun fotbalist. Totodată, președintele AJF Suceava, Ciprian Anton i-a înmânat lui Sergiu și un tricou donat de Florin Plămadă, fotbalist care a activat la cel mai înalt nivel în fotbalul românesc. Promisiunea lui Sergiu a fost că într-o zi va ajunge și el la nivelul la care a fost și suceveanul Florin Plămadă.

Mai jos puteți vedea interviul acordat de Sergiu:

La rândul său, Sergiu Ieremie a ținut să le mulțumească celor care l-au ajutat și le-a transmis un mesaj: 

De precizat faptul că pe parcursul campaniei inițiate de președintele AJF Suceava, Ciprian Anton au fost licitate o serie de tricouri a unor fotbaliști suceveni care au atins un nivel destul de înalt în fotbalul românesc și care au dorit să-l ajute pe Sergiu. Tricourile au fost scoase la licitație atât pe pagina SportSV.ro cât și pe pagina personală a președintelului AJF Suceava, iar la final cei care au licitat sumele cele mai mari au intrat în posesia tricourilor. În urma licitațiilor s-au strâns puțin peste 1000 de euro care vor ajunge la o altă cauză prin intermediul lui Sergiu Ieremie.

Alex Ciucur, Vlad Chiricheș, Ana Maria Prodan, Nicușor Stanciu, Alex Bourceanu și Dan Alexa sunt doar câteva nume din fotbalul românesc care au decis că pot asigura cheltuielile operației și recuperării lui Sergiu Ieremie.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts