Foresta, ultimul meci din acest sezon în fața propriilor suporteri

”Galben-verzii” primesc mâine începând cu ora 11:00 vizita formației Olimpia Satu Mare. 

Într-un ultim meci în fața propriilor suporteri, Foresta va alinia o echipă formată doar din jucători locali. Într-o încercare de a-i avea lângă ei la ultimul meci acasă, membrii galeriei împreună cu alți iubitori ai fotbalului s-au organizat în privința unei chete pentru a le putea plăti jucătorilor din alte orașe transportul, masa și cazarea. Însă din aceștia doar Vraciu, Grumezescu și Aeroaiei pot fi prezenți în lotul de mâine al echipei. Conducerea clubului a luat această decizie de a folosi jucătorii din localitate, mare parte dintre ei fiind și juniori de perspectivă, cu scopul de a avea pe viitor o echipă formată doar din localnici.

Președintele clubului de administrație, Andrei Ciutac îi liniștește pe iubitorii fotbalului sucevean că lucrurile se vor rezolva, însă se așteaptă ca și acea lege a sportului care a fost aprobată să poată fi și pusă în funcțiune.

Din diverse surse reiese că bugetul primăriei Suceava a fost undeva la 250.000.000 lei pentru acest an. În cazul în care același buget va fi și pe anul viitor, în urma procentului de 5 % pentru sport, primăria ar putea aloca până la 12.500.000 lei pentru sport (aproximativ 2,7-2,8 milioane de euro). Până acum bugetul echipei era asigurat de primărie până la 350.000 euro anual. Dacă din cei 2,7 milioane de euro se va da cel puțin un milion de euro pentru echipa de fotbal s-ar rezolva toate problemele cu care conducerea clubului se confruntă an de an.

Până atunci, haideți să susținem mâine tinerii jucători ai Forestei în meciul cu Olimpia Satu Mare! Toată lumea la meci! Hai Foresta! Hai Suceava!

 

Total
0
Shares
Related Posts