Prima ediție din Cupa Sucevei se va desfășura în perioada 15-16 august

Din pasiune pentru sport, Alex Macoveiciuc, un tânăr din județul Suceava inițiază o competiție prin care invită persoanele de toate vârstele la mișcare. 

Cupa Sucevei se va afla la prima ediție și se va desfășura în perioada 15-16 august și va fi organizată de Alex Macoveiciuc în parteneriat cu site-ul SportSV.ro. Conform organizării și regulamentului competiției, nu va exista o limită de vârstă, competiția este destinată în special amatorilor, echipele participante vor fi distribuite câte 4 per grupă, iar primele două vor accede mai departe. Timpul de joc este diferit de la o fază la alta, prin urmare în grupe jocurile vor avea 10 minute per repriză, în timp ce sferturile și optimele câte 12 minute per repriză, semifinalele câte 20 minute per repriză. Taxa de participare va fi de 150 de lei pe echipă, însă cei prezenți se vor bucura de tenis de masă 1 vs 1, dar și de o tombolă cu multe premii.

”De când mă știu am crescut în Suceava și am constatat de-a lungul timpului că există o foarte mare dorință de fotbal. De la cluburile de copii care ne cinstesc orașul, la performanțele individuale a multor jucători de renume de la noi din județ și până la fotbalul din fața blocului. Asta m-a făcut să îmi reiau “pasiunea” de a organiza competiții de fotbal.

Zilnic observ că terenurile de fotbal sunt pline, săptămânal merg și eu cu prietenii la o mișcare, dar doar atât. Te joci 60 de minute, iar apoi mergi acasă. Practic nu lupți pentru nimic și nu te alegi cu nimic. De la această premisă am plecat și eu cand am decis să organizez Cupa Sucevei. Știu sigur că băieții din tot județul ar fi mult mai încântați dacă și-ar aduna echipa constant să joace într-un cadru competițional și să plece de acasă cu gândul: «Data viitoare ieșim din grupe măcar».  Așa vor avea un motiv să lupte și încă un motiv să-și petreacă week-end-ul cu băieții.

Vom încerca să oferim tinerilor o continuitate, iar competiția se va desfășura o dată la două luni. Dacă există cerere și dorință, putem organiza lunar, iar la fiecare 3 sau 6 luni cele mai bune 3 echipe din fiecare ediție se vor confrunta într-o ediție specială unde vor lupta pentru un premiu aparte. Desigur, o să încercăm pe cât posibil să căutăm alternative să putem organiza și în sezonul rece, evident pe o bază sportivă acoperită.

Regulamentul ce l-am impus este unul de bun simț, dar și strict totodată. Anumite abateri de la aceste reguli vor atrage asupra lor mici restricții, dar posibil și suspendarea unei anumite echipe pentru viitoarea ediție.

O caracteristică importantă a acestei competiții este reprezentată de faptul că vom încerca să transmitem LIVE semi-finalele și finalele pe pagina de facebook SportSV.ro, confruntări ce vor fi comentate de Adrian Negru, co-fondator al site-ului SportSV.ro și totodată partenerul nostru media.”, se arată într-un comunicat transmis de Alex Macoveiciuc, organizatorul competiției. 

Regulament:

  1. Se pot înscrie în competiție persoane de sex masculin fără limită de vârstă.
  2. Taxa de înscriere este de 150 lei/echipă participantă.
  3. Taxa de înscriere se achită la tragerea la sorți.
  4. Vor fi formate echipe de 5+1 jucători (6 jucători în teren), și maxim 4 jucători de rezervă;
  5. În momentul tragerii la sorți, căpitanul sau delegatul echipei își asumă pe proprie răspundere că toți componenții echipei care participă la joc sunt apți să desfășoare activități sportive și că sunt conștienți de eventualele accidentări.
  6. Un jucător înscris la o echipă nu mai are dreptul de a participa la nici o altă echipă pe parcursul desfășurării competiției.
  7. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea anumitor echipe sau jucători, pe baza unui motiv obiectiv care să justifice refuzul.
  8. Sistemul de joc va fi „Grupe” (2, 3, 4 sau mai multe grupe, în funcție de numărul de echipe formate).

 

SportSV.ro este partener media în cadrul competiției!

 

Total
0
Shares
Related Posts