Sponsori Sponsori

Victorie și calificare în play-off

Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți s-au întâlnit sâmbătă în derby-ul etapei cu numărul 15 din Seria I a Ligii a III-a la fotbal.

A fost un meci bun calitativ pentru acest nivel fotbalistic, la finalul celor 90 de minute de joc gazdele pregătite de Ionuț Moșteanu au câștigat cu un categoric 3-0. În fața a aproximativ 400 de spectatori, jocul a început în nota clară de dominare a Forestei care după două mari ocazii ratate deschide scorul prin Iosif Netbai care reușește un lob de efect peste portarul Udeanu.

Până la pauză scorul putea fi chiar mai mare, dar același Netbai și Chika ratează ocazii bune pentru gazde. De partea cealaltă la o greșeală a defensivei galben-verde, Stoian este aproape de a egala, dar ratează nepermis din 4-5 metri.

Al doilea act a fost unul mai echilibrat în ocazii, dar tot Foresta a oferit o exprimare de joc mai clară. La finalul unei ore de joc se face 2-0. Chika care a avut o evoluție excelentă în acest joc îi pasează foarte bine lui Robert Martin care din careu trimite pe jos la colțul lung pentru 2-0.

În minutul 77, Karime Makongo clar cel mai bun transfer al Forestei în vară, duce scorul de pe tabelă la 3-0 și înscrie al cincilea gol stagional cu marea mențiune a faptului că jucătorul din Camerun e fundaș central. Cu excepția celor două goluri au mai fost ocazii la ambele porți în partea secundă, Rădăuți fiind mai periculoasă abia în ultimul sfert de oră atunci când Foresta a introdus trei juniori în teren.

Așadar, Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți se termină 3-0, rezultat ce matematic o califică pe Foresta în play-off, mult mai repede decât se aștepta și cel mai optimist fan al galben-verzilor. Rădăuțenii rămân pe ultima treaptă a podiumului, dar nu sunt lipsiți de emoțiile calificării în play-off. A fost ultima etapă din anul 2021 cu fotbalul de Liga a III-a urmând să ne reîntâlnim în luna martie a anului viitor.

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: Tudy BT

Total
0
Shares
Related Posts