Sponsori Sponsori

Ceahlăul – Foresta, ultimul hop înainte de play off

Sâmbătă după amiază începând cu ora 15.00, Ceahlăul Piatra-Neamț și Foresta Suceava își dau întâlnire pe stadionul de sub Pietricica într-un meci contând pentru ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a III-a.

Foresta, cea mai bună echipă a seriei și totuși pe locul doi.

Complimentul de cea mai bună echipă a seriei vine din partea lui Florentin Petre, antrenorul nemțenilor vorbind laudativ la conferința de presă despre galben-verzi pe care îi consideră favoriți în meciul de mâine. Dincolo de laude, Foresta a însemnat până acum în tot acest sezon o aglomerație de semne de întrebare pe care într-un final se așează ba grotescul, ba sublimul. Să nu fim mai optimiști ori mai pesimiști decât e necesar, deja calificată în play-off gruparea lui Ivan Gvozdenovic mai are mult de muncă, partida cu Ceahlăul trebuind câștigată pentru a continua lupta la baionetă cu liderul Dante și pentru a ridica cât mai sus moralul echipei destul de afectat de divergențele dintre conducere și banca tehnică.

Ceahlăul, ultima șansă de a prinde un vagon numit play off

Ceahlăul Piatra Neamț e cu adevărat marea dezamăgire a seriei de până acum. Dacă în vară se anunțau ca fiind probabil principala pretendentă la promovare, fiind de altfel văzuți ca o nucă tare de către mai toate adversarele, nemțenii se află pe marginea prăpastiei cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Cu un punct sub cei de la Hușana Huși și cu șanse mai mult teoretice de a prinde locul patru, trupa lui Florentin Petre nu trebuie subestimată. Pentru că nimic nu e mai periculos în sport decât cineva aflat la ultima firimitură de șansă. Firimiturile de șansă dau naștere la mituri, din ele cresc marii campioni.

În ultimele întâlniri dintre cele două formații, Foresta și Ceahlăul și-au împărțit câte o victorie, două partide s-au încheiat indecise iar un meci a fost adjudecat de către suceveni la masa verde, rămâne de văzut cărei echipe o să-i zâmbească mai mult balonul rotund mâine când vom ști cu exactitate cine merge în play-off și cine o să se zbată în play-out.

Articol scris de: Marian Silviu

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts