Sponsori Sponsori

Foresta Suceava spune ”ADIO” Cupei României | Pentru Șomuz Fălticeni povestea continuă

Șomuz Fălticeni a devenit ușor-ușor călăul Forestei Suceava după ce formația pregătită de Daniel Stoica i-a învins pe galben-verzi atât în campionat cât și în Cupa României.

Șomuz Fălticeni confirmă victoria de sâmbătă, 3 octombrie, din etapa a IV-a a Ligii a III-a printr-o nouă victorie în fața Forestei Suceava, de această dată în turul III al Cupei României. Golurile înscrise de Daniel Păiuș în minutul 30 și de Cătălin Tutuță din penalty în minutul 76 au dus-o pe formația fălticeneană în turul IV al Cupei României unde probabil o va înfrunta pe colega de serie, Ceahlăul Piatra Neamț.

Șomuz Fălticeni s-a bazat pentru acest joc pe aportul următorilor jucători: Chindriș – Chisăliță, Forizs, Dohotaru, Tutuță, Păiuș, Micloș, Njindja, Tchassem, Zapata, Toukam. Au mai intrat: Afalna, Padovei, Julei și Robciuc.

În timp ce Daniel Bălan s-a bazat pe următorii jucători: Zvoronciuc – Sumanariu, Vitu, Novacek, Filip, Stănescu, Rotaru, Sahlean, Popovici, Dicu, Marin. Au mai intrat: Cimbru, Da Silva, Drugă, Cerlincă și Martin.

Dacă pentru Șomuz Fălticeni povestea merge mai departe în Cupa României, pentru Foresta Suceava cântă cucuveaua.

Elevii pregătiți de Dorin Goian vor reveni sâmbătă, pe Areni, în cadrul etapei a V-a a Ligii a III-a și vor primi vizita Hușanei Huși, o altă formație cu maximum de puncte după cele patru etape. Fălticenenii o vor înfrunta pe Știința Miroslava într-un meci programat în deplasare. Jocurile din această rundă vor începe la orele 15:00.

 

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts