Sponsori Sponsori

Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți transferă de la FC Botoșani

Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți își conturează loturile pentru partea a doua a sezonului în Seria I a Ligii a III-a. 

Conducerea Forestei Suceava a reușit să ajungă la o înțelegere cu formația FC Botoșani pentru împrumutul lui Bogdan Filip, un fotbalist de 20 de ani care evoluează pe postul de mijlocaș stânga-dreapta cu reale calități. Bogdan Filip este un produs al Clubului Sportiv Școlar Botoșani, iar ulterior a făcut pasul la FC Botoșani. Acesta a bifat și câteva selecții la reprezentativele de tineret ale României.

După plecarea lui Radu Ungurianu la Foresta Suceava, rădăuțenii s-au orientat destul de repede și au reușit la rândul lor transferul unui alt junior al formației FC Botoșani, Bogdan Melinte. În vârstă de 20 de ani, Bogdan Melinte evoluează ca mijlocaș stânga, iar acesta a petrecut o perioadă și la Șomuz Fălticeni.

Atât Bogdan Filip cât și Bogdan Melinte au făcut parte pentru o perioadă destul de scurtă și din lotul primei formații a Botoșaniului, fiind luați în cantonamentul din Antalya la începutul lui 2019 de către antrenorul de atunci ai moldovenilor, Ionuț Ciubotariu.

Luni, 3 februarie, echipa condusă de Petre Grigoraș va pleca într-un cantonament de zece zile la Câmpulung Moldovenesc, unde vor efectua un stagiu de pregătire fiind programate și câteva jocuri amicale.

Și rădăuțenii vor pleca la jumătatea săptămânii viitoare într-un cantonament de nouă zile la Sucevița.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: monitorulbt.ro

Total
0
Shares
Related Posts