Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți, egal într-un joc test

”Galben-verzii” au încheiat la egalitate jocul amical cu formația Bucovina Rădăuți disputat vineri pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv.

Echipa pregătită de Ionuț Moșteanu rămâne neînvinsă în jocurile amicale disputate pe plan intern după ce au încheiat la egalitate jocul cu Bucovina Rădăuți. Golurile partidei au fost semnate de Odoh Chika pentru ”galben-verzi” și Radu Ungurianu pentru rădăuțeni. Pe lângă ocaziile la o poartă și la alta, cu trei mingi trimise în bară de jucătorii lui Moșteanu, atât Foresta cât și Bucovina Rădăuți au irosit câte o lovitură de pedeapsă prin Iosif Netbai pentru gazde, iar Radu Ungurianu pentru oaspeți.

În perioada următoare, Foresta va disputa jocuri de pregătire în compania formațiilor FC Botoșani U19 pe 23 februarie în deplasare, cu CSM Pașcani pe 26 februarie în deplasare și cu Hușana Huși pe 5 martie, tot în deplasare. De partea cealaltă, rădăuțenii își vor testa forțele în compania formațiilor Șomuz Fălticeni, pe 23 februarie, cu Știința Miroslava, pe 26 februarie, și cu CSM Pașcani, pe 3 martie.

Campionatul Ligii a III-a va începe pe data de 12 martie, iar Foresta se va deplasa la Fălticeni, în timp ce Bucovina Rădăuți va primi vizita formației Hușana Huși.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts