Sponsori Sponsori

Cu un ochi plângem cu altul râdem…

Pentru Suceava n-a cântat cucu, ci doar cucuveaua. 

Ne-am obișnuit ca din când în când să ne mai bucurăm și noi de fotbal, dar mai rar că așa-i drăguț. Nu sunt trist că Foresta a fost învinsă de Dinamo București, sunt trist că astfel de jocuri le vedem doar ocazional și nu le vedem mai des pe stadionul Areni. Un stadion care arată într-adevăr de Liga a III-a, dar are suproteri de Liga I, bine, acum exagerez puțin, au fost momente în care suporterii m-au dezamăgit și anume acele momente în care mă așteptam să fie la fel de ostili ca în meciul de acum 3 ani cu FCSB.

Nu sunt supărat pe jucători pentru că au fost învinși cu scorul de 4-0, spun cu mâna pe inimă că sunt mândru de ei și sunt convins că scorul nu reflectă ceea ce s-a întâmplat în teren. Însă Dinamo ne-a oferit o lecție de fotbal și anume că fotbalul e atât de simplu câteodată, ci trebuie doar să profiți ca să câștigi, cam așa au făcut și dinamoviștii.

O altă dezamăgire au reprezentat-o și cei care de prin minutul 70 au plecat de la stadion că vedeți voi, n-au avut ce vedea, probabil că acele persoane fac parte din ”suporterii” care vin o dată la trei ani pe stadion.

Spuneam că primirea parcă nu a fost la fel de ostilă ca la meciul cu FCSB, așa e, chiar mi s-a părut că ai noștri au fost cam primitori cu oaspeții, unii dintre ai noștri. Ce-i drept și încurajările au fost cam inexistente, îi mai auzeam pe băieții din galeria Sucevei atunci când galeria lui Dinamo lua pauză.

Pe teren – noi cu ratările, ei cu golurile. 

“A fost aproape perfect, un joc dificil pentru noi. Am mult respect pentru această echipă, Suceava. A fost un super meci, rezultatul e foarte bun, ar fi trebuit să se termine 7-4 meciul acesta! În partea a doua am început să jucăm mai bine. Pentru asta jucăm fotbal, pentru fanii dinamovişti”, a spus antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin la finalul jocului. 

sursa video: DigiSport.ro

Uhrin a avut parțial dreptate, dar am apreciat faptul că omul a fost sincer și a recunoscut că și Suceava a practicat un joc destul de bun.

Poate ghinionul Forestei a fost legat de faptul că Dinamo trece printr-o perioadă foarte bună, iar creșterea de formă a adus câteva rezultate surprinzătoare chiar și în campionatul Ligii I.

Totuși, una peste alta, partida a fost una bună, de asemenea ca și Petre Grigoraș, pot să spun că una dintre cele mai mari nemulțumiri e legată de faptul că Foresta n-a reușit să înscrie, în schimb îi felicit pe jucători pentru dăruire.

Atmosfera înainte de fluierul de start

De acum, ”galben-verzii” sunt angrenați doar în campionatul Ligii a III-a după eliminarea din Cupă. Pentru Foresta urmează un joc care poate decide viitorul echipei în acest sezon și anume meciul cu Aerostar Bacău. Jocul cu băcăuanii va avea loc duminică, pe stadionul Areni începând cu ora 14:00.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

 

 

Total
0
Shares
Related Posts