Larix Dornișoara a câștigat derby-ul cu Juniorul Fălticeni și e cu un pas și jumătate mai aproape de câștigarea Seriei a II-a

Formația din Poiana Stampei, Larix Dornișoara, a înregistrat un nou succes în Seria a II-a a Ligii a V-a, scor 4-2, în derby-ul cu Juniorul Fălticeni. 

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, în Seria a II-a a Ligii a V-a, lucrurile par să fie clare după victoria liderului Larix Dornișoara în derby-ul cu ocupanta locului secund, Juniorul Fălticeni. În urma acestui rezultat, cele două echipe sunt despărțite în clasament de 8 puncte, ceea ce face aproape imposibil ca Larix să clacheze în următoarele jocuri. Golurile echipei gazdă au fost înscrise de Vasile Luci (două goluri), Marius Conțofan și Cristian Frunză, în timp ce pentru fălticeneni au punctat Ovidiu Cristea și Tudor Racocea, ambii din penalty.

Dream Team Ipotești a făcut instrucție pe teren propriu în partida cu Bradul Vama. Echipa manageriată de fostul stelist, Daniel Bălan, s-a impus cu scorul de 10-1 grație reușitelor semnate de Claudiu David (trei goluri), Claudiu Gulei (două goluri), Gheorghe Cibireac (două goluri), Ioan Barbă, Mihai Timu și Adrian Doroșcan.

Tot instrucție a făcut și echipa Stejarii Dragomirnei în partida de pe teren propriu cu Avântul Frasin. La scorul de 6-1 pentru gazde, în minutul 56 echipa oaspete a plecat la vestiare și a refuzat să mai joace. Vladut Vartolomei (două goluri), Paul Ujeniuc (două goluri), Andrei Pascal și Eugen Romaș au înscris cele șase goluri ale echipei din Mitocu Dragomirnei.

Vânătorul Dorna Candrenilor a trecut la masa verde de Carpatic Suceava, formație care nu a făcut deplasarea în această rundă.

Valea Suhei a obținut prima victorie stagiară după ce a câștigat pe teren propriu, scor 4-1, partida cu echipa secundă a grupării Șomuz Fălticeni. Golul de onoare al echipei fălticenene a fost izbutit de Ștefan Pupăză.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Viorel Macovei 

Total
0
Shares
Related Posts