Sponsori Sponsori

Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți, din nou față în față

Pentru a doua oară în ultimele trei sezoane Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți se întâlnesc în ultimul meci al anului calendaristic.

Sâmbătă, 4 decembrie, începând cu ora 13:00, pe bătrânul Areni, cele două formații joacă probabil cel mai important meci de până acum al sezonului. Noul sistem competițional care după desfășurarea play-off-ului permite doar primelor două formații să lupte în continuare pentru promovare face din meciul de sâmbătă la prânz un așa numit meci de șase puncte.

Ambele formații traversează perioade bune. Dacă Foresta are nu mai puțin de cinci victorii consecutive și oaspeții pregătiți de Ionuț Plămadă vin după trei victorii la rând. Un alt detaliu de luat în calcul este faptul că după mai bine de o lună publicul sucevean are acces pe stadion.

Limitat la 30% din capacitate, accesul se va face prezentând dovada vaccinării sau a trecerii prin boală. Așadar, sâmbătă pe Areni se va consuma un nou episod din “Derby de Bucovina” , o ultimă reprezentație pentru ambele formații înaintea pauzei de iarnă.

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts