Scor alb în duelul CSM Pașcani – ACS Șomuz Fălticeni

Meciul dintre CSM Pașcani și Șomuz Fălticeni a deschis runda a XII-a a Seriei I a Ligii a III-a. Cele două formații au remizat.

Pe hârtie, cel mai ușor meci dintre echipele sucevene părea să-l aibă Șomuz Fălticeni. Echipa pregătită de Iulian Ionesi a întâlnit-o în această rundă, în deplasare, pe CSM Pașcani. Formația ieșeană avea numai un punct după 11 meciuri, însă venea după o perioadă în care a pus probleme serioase adversarelor fiind cu greu învinsă. Fălticenenii veneau după rezultatul de egalitate înregistrat pe teren propriu în compania echipei Sporting Juniorul Vaslui. În runda precedentă, CSM Pașcani a pierdut la limită duelul de la Rădăuți.

Cu toate acestea, ieșenii s-au închis foarte bine în acest joc, iar elevii lui Ionesi au încercat în zadar să dea lovitura de grație. În urma acestui rezultat, Pașcaniul își mai adaugă un punct în clasamentul Ligii a III-a, în timp ce Fălticeniul poate pierde locul 3 în cazul în care Bucovina Rădăuți va obține cele trei puncte la Piatra Neamț.

În runda următoare, Șomuz Fălticeni va primi vizita formației CSM Bucovina Rădăuți, într-unul din derby-urile județului Suceava.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto captură: Fălticeni Online

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts