Foresta Suceava se deplasează la Satu Mare pentru duelul cu Olimpia

”Galben-verzii” încearcă să obțină puncte din confruntarea de mâine de la Satu Mare. 

Foresta are o deplasare destul de grea mâine pe terenul celor de la Olimpia Satu Mare. În staff-ul echipei sucevene au avut loc câteva modificări în această săptămână, iar mâine, echipa va fi condusă de pe bancă de antrenorii Khalil Chakroun, Bogdan Tudoreanu și Marius Lup. Aceștia vor trebui să evite situații ca în cea în care s-a aflat Foresta la meciul cu CS Afumați. ”Galben-verzii” nu se vor putea baza în meciul de mâine pe serviciile mijlocașilor Andrei Cerlincă și Vasilică Dănilă, dar și ale atacantului francez Khaled Chalabi, toți trei fiind în continuare accidentați.

Situația dinaintea partidei o prezintă pe Olimpia ca fiind favorită în acest meci. Formația sătmăreană a câștigat ambele dueluri din sezonul trecut cu Foresta. În meciul jucat la Satu Mare, Olimpia a învins-o pe Foresta cu scorul de 3-0, golurile fiind înscrise de Onicaș, Krausz și Muntean. În meciul retur, disputat pe Areni, Olimpia s-a impus cu 4-0 în fața unei echipa alcătuite în mare parte din juniori, atunci golurile sătmărenilor au fost înscrise de Krausz, Duruș, Cocian și Rus. Dintre marcatorii celor două partide nu se mai regăsesc în echipa Olimpiei, Onicaș și Krausz.

În clasament, Olimpia se află la 5 puncte de Foresta și ocupă locul 14, însă ambele echipe au marcat 8 goluri. Jucătorul congolez de origine franceză, Olivier Lusamba a înscris 3 goluri în 7 etape pentru formația sătmăreană, fiind de altfel golgheterul echipei.

După meciul de la Satu Mare, ”galben-verzii” vor reveni acasă să pregătească meciul cu UTA Arad care cel mai probabil va avea loc duminică, deoarece formația arădeană va evolua miercuri pe terenul formației CS Afumați în cadrul șaisprezecimilor Cupei României.

Foresta Suceava ar putea începe partida în următoarea formulă:

Răzvan Began – Onofraș, Daniel Pappoe, Alessandro Masella, Alexandru Belevschi – Vlad Stănescu, Charles Acolatse – Pavel Secrier, Ruben Sumanariu, Allan Kimbaloula – Marius Matei.

Total
0
Shares
Related Posts