Viitorul Liteni este cu un pas în Liga a III-a

Trupa lui Demis Maranda și Cătălin Holca a reușit o victorie de senzație în deplasare, în prima manșă a barajului de promovare, cu Unirea Curtești. 

Campioana județului Suceava, Viitorul Liteni, a obținut o victorie importantă în fața campioanei județului Botoșani, Unirea Curtești. Echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca s-a impus cu scorul de 4-2 grație reușitelor semnate de Dan Lungu (hat-trick) și Radu Tomescu. Jucătorii din Liteni au început în forță duelul cu gruparea botoșăneană, iar golgheterul Dan Lungu a deschis scorul în minutul 13 cu un șut de la marginea careului. Șase minute mai târziu, gazdele reușesc egalarea prin Adelin Arapașu cu un șut de la 20 de metri. Botoșănenii trec pe lângă un nou gol în minutul 22 atunci când goalkeeperul Viitorului Liteni este lobat, însă mingea trece puțin peste poartă. Totuși, Unirea Curtești reușește și cel de al doilea gol prin fundașul Neculce în urma unui corner, iar lucrurile păreau să se complice pentru Liteni. Cu patru minute înainte de finalul primei reprize, oaspeții reușesc egalarea prin același neobosit Dan Lungu. După 45 de minute spectaculoase, tabela arăta un rezultat echitabil 2-2.

Botoșănenii nu au mai ținut ritmul cu trupa lui Maranda și Holca în partea secundă a jocului care a preluat conducerea în minutul 49 printr-un gol înscris de Dan Lungu din penalty, atacantul Liteniului reușind astfel hattrick-ul.. În minutul 80, Radu Tomescu stabilește scorul final și înscrie pentru 4-2, în urma unui contraatac. Victorie liniștitoare pentru jucătorii suceveni care  pleacă cu prima șansă în manșa retur cu Unirea Curtești.

Jocul va avea loc sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 17:00, pe stadionul ”Ionel Pintilescu” din orașul Liteni.

 

Sursa foto: Cătălin Holca

Total
0
Shares
Related Posts