Foresta Suceava, mai ultraofensivă ca niciodată

Visul lui Ciutac și Ungurian s-a împlinit, Foresta Suceava va evolua de sezonul următor împotriva lui Dinamo… Dinamo Bacău.

În urmă cu mai bine de cinci sezoane speram la o promovare în Liga I, astăzi ne pregătim de încă un sezon cu adversari precum CSM Pașcani, Hușana Huși sau Dinamo Bacău. Cu atât mai greu va fi Forestei în condițiile în care ne pregătim și de un duel cu Aerostar Bacău, iar cu toate acestea una dintre Dacia Unirea Brăila și Oțelul Galați ne-ar putea fi adversară în sezonul următor. Trei sezoane fără succes pentru clubul sucevean care continuă să schimbe antrenorii pe bandă rulantă și să aducă jucători fără nici un viitor.

Problema pare să nu o reprezinte jucătorii sau antrenorii care s-au perindat pe Areni de-a lungul timpului ci chiar conducerea clubului care are următoarele ”calități”: incapabilă, necunoscătoare și împotriva performanței.

Reamintim faptul că atât Petre Grigoraș cât și Florentin Petre au fost doi dintre antrenorii demiși de acest Andrei Ciutac, nepotul primarului Ion Lungu. Realizările cele mai importante ale lui Andrei Ciutac și Mihai Florin Ungurian sunt:

  • retrogradarea echipei în sezonul 2017-2018
  • ratarea promovării în sezoanele: 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021

Precizăm că, în acest sezon, atât Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local cât și Consiliul Județean au asigurat conducerii clubului un buget de aproximativ 30 mld lei, bani aruncați în vânt pentru o contra-performanță reușită de Foresta la finalul sezonului.

Foresta Suceava a fost condusă de antrenori cu nume în fotbalul românesc, iar aici îi putem enumera și pe cuplul de tehnicieni Dorin Goian și Daniel Bălan, care din păcate au fost găsiți de fiecare dată vinovați de rezultatele slabe de către cei din conducere.

Stimabilii domni, Andrei Ciutac și Mihai Florin Ungurian, au găsit de fiecare dată alți vinovați, alții decât ei. Dar cum niciodată nu e prea târziu, domnilor, vă rugăm respectuos, să vă prezentați demisiile și să lăsați la cârma clubului persoane care cunosc fotbal și care doresc să facă performanță. Trebuie să înțelegeți că fotbalul nu e o afacere.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts