Perioada de transferuri continuă pentru Foresta Suceava

După ce au transferat o multinațională, conducerea clubului nu se oprește aici și anunță că vor veni noi întăriri. 

Conducerea clubului de pe Areni a anunțat că pentru meciul de sâmbătă cu CS Balotești se va putea baza și pe serviciile jucătorului Naoufal Boumina care a fost legitimat în cursul acestei săptămâni. Boumina este un atacant belgian de 24 de ani, care a mai jucat de-a lungul carierei pentru Getafe B, Atletico Madrid C, Charleroi B și RC Malines.

La antrenamentul de marţi și-a făcut apariția şi portarul tunisian Aymen Krouma. Krouma are 26 de ani și a jucat în Qatar, pentru Al Sailiya, însă a petrecut ultimele luni în România, evoluând pentru Sportul Studenţesc, în Liga a 4-a Bucureşti.

Un alt jucător care ar putea fi transferat de gruparea suceveană în zilele următoare este fundaşul central rus Sergey Evtushenko, în vârstă de 20 de ani, care a început fotbalul la Dinamo Moscova. Sergey are doar 20 de ani și o înălțime de 1,88. Acesta a trecut și pe la echipa secundă a lui Dinamo Moscova, dar și pe la cea a lui CSKA Moscova. Acesta are apariții la naționalele de tineret U15, U16, U17, U18 și U19 ale Rusiei, bifând în total 49 de apariții în care a marcat și un gol. Este evaluat la 300.000 euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt.

 

Total
0
Shares
Related Posts