Siretul Dolhasca rămâne în cărțile promovării după meciul cu Unirea Mircești

Siretul Dolhasca, reprezentanta județului Suceava s-a impus cu scorul de 5-3, la general, în fața formației ieșene, Unirea Mircești. 

Echipa pregătită de Constantin Ferariu a obținut un rezultat care o ține în cărțile promovării înaintea ultimului joc din mini-grupa de baraj. Reprezentanta județului Suceava a început cu emoții prima repriză când Cezar Tătărușanu a trimis mingea în bara porții lui Angel Băiceanu. Sucevenii au răspuns în urma ocaziei jucătorului ieșean, iar rând pe rând, Alin Scutariu și Sergiu Beclea au trecut pe lângă deschiderea scorului. Nu doar sucevenii au fost lipsiți de noroc, ieșenii au avut ghinionul ca în poarta echipei din Dolhasca să se afle Angel Băiceanu care a avut câteva intervenții salvatoare. După o primă repriză echilibrată, cu ocazii la ambele porți, tabela arăta în continuare scor alb pe Municipalul din Vaslui.

În repriza secundă, ieșenii au deschis scorul prin Cătălin Scrab, moment în care Constantin Ferariu și-a îndemnat colegii să facă un pas mai în față forțând astfel egalarea. În urma unui duel, în minutul 67, Sergiu Beclea este faultat la marginea careului, iar Cezar Tofan reușește o bijuterie de gol.

Până la finalul jocului, Siretul Dolhasca a mai bifat câteva ratări monumentale care i-ar fi adus cu siguranță cele trei puncte. După 90 de minute, rezultaltul de egalitate înregistrat pe tabelă a dus la executarea loviturilor de departajare. Rând pe rând, Cezar Tofan, Adrian Caragea, Constantin Ferariu și Bogdan Ghiarasim au transformat cu succes loviturile de la 11 metri, iar plasamentul și inspirația lui Angel Băiceanu i-au oferit un avantaj în plus formației sucevene. În urma loviturilor de la departajare, Siretul Dolhasca a trecut cu scorul de 4-2 de Unirea Mircești. La general, echipa pregătită de Ferariu s-a impus cu scorul de 5-3.

Constantin Ferariu: ”Știm că vom avea parte de o finală cu Borca, însă noi ne dorim să câștigăm”

”Am obținut un rezultat foarte bun în compania formației din Mircești. Atât eu cât și colegii mei ne-am dorit să câștigăm jocul în timpul regulamentar, însă a fost nevoie de penalty-uri. Pe de altă parte, este un punct care ne menține în cărțile calificării, cred că și rezultatul jocului de aseară ar fi fost altul dacă am fi avut toți jucătorii apți. Consider că ne-am descurcat destul de bine în acest prim joc, iar duminică sper ca băieții să fructifice fiecare șansă de gol. Unirea Mircești a arătat mult mai bine față de primul joc, chiar ne-a surprins în anumite momente ale jocului. Suntem conștienți de faptul că Bradu Borca este o echipă mult mai bună, mai organizată, cu jucători care au experiență în fotbalul din Liga 1, însă șansele sunt 50-50. Miza promovării cred că va reprezenta o motivație pentru ambele echipe. Noi mergem cu un obiectiv clar și anume că trebuie să câștigăm.”, a declarat Constantin Ferariu. 

Meciul dintre CSO Siretul Dolhasca și Bradu Borca va fi transmis de SportSV.ro, duminică, 9 august, începând cu ora 17:30.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai Moroz

Total
0
Shares
Related Posts