Foresta Suceava învinge la limită pe formația CS Balotești

Foresta Suceava îi predă ștafetă de lanternă roșie lui CS Balotești după ce a învins-o cu scorul de 2-1. 

Într-o zi nu tocmai călduroasă de sfârșit de septembrie, Foresta a primit pe bătrânul Areni vizita formației CS Balotești. Cu peste 2000 de oameni în tribunele stadionului și cu o atmosferă ca de sărbătoare, Foresta a trecut cu emoții de CS Balotești pe care a învins-o cu scorul de 2-1. Golurile sucevenilor au fost marcate de Wilhem Renquin în minutul 61 și de Andrei Cerlincă în minutul 84 din penalty, în schimb pentru oaspeți a marcat Alin Pătrașcu în minutul 76.

Meciul a început cu un ritm destul de ridicat, în primul sfert de oră ambele echipe reușind câte o bară, primul a fost jucătorul oaspeților Coman care în minutul 6 a șutat la firul ierbii, dar norocul a fost de partea ”galben-verzilor”, iar în minutul 10, Ruben Sumanariu a fost protagonistul celei mai mari ocazii a Forestei în prima repriză șutând excelent de la 25 de metri însă mingea a lovit transversala. În urma acestor ocazii meciul s-a mai domolit, s-a jucat mai mult pe contraatac, fiecare echipă încercând să desfacă apărarea adversă. Încurajată de câteva sute de suporteri de la tribuna a doua care i-au împins de la spate pe Cerlincă, Stănescu și Chalabi, Foresta a izbutit câteva faze care i-a ridicat pe toți în picioare. Francezul Chalabi din atacul Forestei fiind astăzi imperial chiar dacă nu a marcat, jocul său neavând aproape nici o greșeală, calitățile sale tehnice au ieșit în evidență. Acesta declarase în urmă cu câteva zile că idolul său este Benzema, după meciul de astăzi putem glumi că îi calcă pe urmele atacantului de la Real Madrid. 🙂

Repriza a doua a început cu Foresta în atac forțând deschiderea scorului, în schimb oaspeții erau mulțumiți și cu un rezultat de egalitate trăgând de timp de fiecare dată când au avut ocazia. În minutul 61 belgianul Renquin șutează de la circa 18 metri, iar mingea ajunge în poartă fără a-i da vreo șansă portarului Fulga care se lovește destul de rău la umăr. Meciul a stagnat câteva momente pentru ca medicii să-i acorde câteva îngrijiri portarului care a fost transportat în cele din urmă la spital în aplauzele suporterilor suceveni aflați la meci. În minutul 76, Pătrașcu a izbutit egalarea pentru oaspeți care după acest gol s-au retras și au început să tragă de timp. În minutul 84, Cerlincă este faultat de Alexandru Gheorghe în careu, iar arbitrul dă penalty pentru Foresta care urma să fie transformat de către același Cerlincă. Câteva minute mai târziu, ”galben-verzii” se văd nevoiți să joace în 10 după ce Ruben Sumanariu vede cel de al doilea cartonaș galben. Însă până la final, tabela a rămas neschimbată, Foresta o învinge pe CS Balotești cu 2-1 și scapă de ultimul loc.

Publicul sucevean a fost minunat ca de obicei, fiind și el contribuitor la victoria Forestei. Sunt convins că numărul spectatorilor va continua să crească de la meci la meci, iar Suceava va demonstra că are un public peste multe alte orașe din România din toate punctele de vedere. Felicitări jucătorilor pentru victoria obținută, dar și felicitări tribunei a doua și galeriei care și-au încurajat echipa chiar și atunci când a fost egalată. Hai Foresta! Hai Suceava!

 

Total
0
Shares
Related Posts