Selecții pentru completarea grupelor de juniori 2006-2007 și 2008 la Poieni Solca

ACS Sporting Poieni-Solca face selecții pentru completarea grupelor 2006-2007 și 2008.

Copilul tău e născut în 2006, 2007 sau 2008 și ai vrea ca el să devină un viitor fotbalist?! Dacă vă aflați în apropierea localității Poieni-Solca, aveți noroc. Prof. Antrenor Șulschi Andrei Iulian oferă posibilitatea copiilor de a face un pas important în cariera de viitori fotbaliști. Exceptând faptul că este un avantaj pentru familiile care nu-și permit să-și îndrume copiii către un astfel de sport fiind o problemă distanța până la Suceava, aceștia mai au parte și de avantajele pe care oferă ACS Sporting Poieni-Solca: 

⚽️ Bază materială și materiale sportive;

⚽️ Antrenamente (două pe saptamană);

⚽️ Jocuri de mișcare;

⚽️ Jocuri de pregătire; 

⚽️ Participare în competiții.

Mai multe detalii – 0754413483 – Prof. Antrenor Șulschi Andrei Iulian

Fotbalul contribuie la dezvoltarea completă a corpului, deoarece pune în mișcare majoritatea mușchilor. Totodată, el contribuie la prevenirea unor afecțiuni precum diabetul sau obezitatea, dar și la corectarea deficiențelor fizice ale coloanei vertebrale.

Ca o completare, aveți o grămadă de motive pentru a îndruma copilul să practice acest sport, iar unul dintre acestea este legat de faptul că are și de la cine să învețe. Andrei Iulian Șulschi este unul dintre premianții proiectului ”Turul județului la fotbal”.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts