Foresta, Rădăuți și Fălticeni, în căutarea celor 3 puncte

Sâmbătă în etapa a XII-a a sezonului regulat al Ligii a III-a Foresta și Bucovina Rădăuți au parte de jocuri pe teren propriu în vreme ce Șomuz Fălticeni se deplasează la Bacău.
Cel puțin pe hârtie trupa pregătită de Iulian Ionesi pare a avea un joc extrem de dificil în fața unui adversar care ocupă poziția secundă în clasament fiind o candidată mai mult decât serioasă la pozițiile de play-off.
Un meci foarte important pentru Șomuz care în eventualitatea unui succes cel mai probabil ar urca după etape bune în primele patru clasate în schimb o înfrângere la Bacău periclitând serios obiectivul echipei.
La Rădăuți gazdele de la Bucovina par a avea o misiune facilă, adversarul care va poposi sâmbătă pe stadionul Municipal fiind FK Miercurea Ciuc 2 formație ce ocupă ultimul loc în clasament cu o singura victorie în 11 jocuri.
Pe Areni, în derbyul etapei Foresta primește vizita vecinilor de la Dante Botoșani.
Cu un moral excelent după cele 6 victorii din ultimele 7 etape Dante vine la Suceava cu intenția clară de a pleca cu punct sau puncte .
Foresta cu un lot afectat de accidentări și cu o oboseală acumulată va avea de tras pentru a obține toate cele trei puncte puse în joc.
Jocurile sunt programate să se dispute sâmbătă, 12 Noiembrie, începând cu ora 14:00.

Articol scris de: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts