Sponsori Sponsori

VIDEO | Foresta Suceava câștigă derby-ul cu Șomuz Fălticeni

Cu o audiență redusă și la -4 grade Celsius, ”galben-verzii” au dezghețat puținii suporteri veniți pentru a urmări acest joc. 

Echipa antrenată de Petre Grigoraș câștigă trei puncte importante în lupta pentru promovare și totodată ”galben-verzii” se apropie la patru puncte de liderul Aerostar Bacău, formație învinsă în această etapă pe teren propriu de CSM Focșani cu scorul de 1-0. Cu aproximativ 150 de suporteri în tribunele stadionului, jocul dintre Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni ne-a demonstrat că ocaziile se răzbună în fotbal, iar acuratețea jucătorilor antrenați de Petre Grigoraș a dat roade la o fază fixă din care Robert Martin a reușit să deschidă scorul. Era abia minutul 14, iar tabela arăta 1-0 pentru Foresta Suceava. Au urmat câteva minute de încălzire în care jucătorii ambelor echipe și-au creat ocazii, însă golul doi al Forestei a venit în urma unei alte faze fixe, în minutul 45+1, Dudu Drugă a executat o lovitură de la colț, iar Alexandru Marin a lovit mingea cu capul care s-a dus direct în poarta apărată de Cătălin Pascal. 2-0 a fost și scorul pauzei.

În repriza secundă, fălticenenii au început tare, însă cei care au marcat au fost tot ”galben-verzii”. De această dată, cel care a ieșit la rampă a fost căpitanul echipei, Dudu Drugă care a trimis un balon spre poarta Fălticeniului de la circa 25 de metri din lateral, un balon care l-a surprins până și pe experimentatul, Cătălin Pascal. Cu o evoluție bună și în acest joc, Andrei Cerlincă a înscris ultimul gol al Forestei în acest meci după o fază ca la carte făcută de jucătorii lui Petre Grigoraș. Fălticenenii au înscris golul de onoare câteva minute mai târziu prin Eduard Julei. Scor final 4-1, iar Foresta se apropie și mai mult de prima poziție. De partea cealaltă, fălticenenii așteaptă duelul de pe teren propriu cu Hușana Huși.

Rezumatul golurilor înscrise de ambele echipe: 

Rezultatele etapei a XIV-a a Ligii a III-a Seria I: 

 • Aerostar Bacău – CSM Focşani    0-1
  Sergiu Jurj (41)
 • FC Botoşani 2 – Ştiinţa Miroslava    0-2
  Eduard Sandu (5), Denis Sima (49)
 • Ozana Târgu Neamţ – SC Oţelul Galaţi    3-2
  Ioan Huţanu (24, 45+1), Alexandru Iulian Zaharia (30) / Marius Matei (10, 28)
 • CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – KSE Târgu Secuiesc    3-0
  Vasile Petra (43, 90), Fomba Bourama (56)
 • CSM Paşcani – Sporting Lieşti    0-10
  Alexandru Stan (9), George Dănăilă (18, 41, 50), Bogdan Dumitru (24, 68), Ştefan Adamache (31 – penalty), Dănuţ Munchiu (69), Tudor Năstase (78), Alin Nica (83)
 • Universitatea Dunărea de Jos Galaţi – Bucovina Rădăuţi   0-2
  Ionel Stoian (45+2, 66)
 • Foresta Suceava – Şomuz Fălticeni    4-1
  Robert Martin (14), Alexandru Marin (45+2), Dudu Drugă (69), Andrei Cerlincă (81) / Eduard Julei (87)
 • Huşana Huşi – CSM Bacău     3-1
  Cătălin Solomon (43, 55), Alex Sahru (60) / Rareş Enea (68)

Un album foto realizat de Codrin Anton

Click aici pentru albumul foto

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts