Revine Liga a IV-a în județul Suceava

Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava a făcut anunțul mult așteptat de iubitorii fotbalului amator.

Începând de week-end-ul următor ne putem bucura iar de fotbalul amator în județul nostru. Asociația Județeană de Fotbal Suceava dă start unui nou sezon de Liga a IV-a după mai bine de 450 de zile de așteptare. Opt echipe s-au înscris în luptă în acest sezon printre care enumerăm CSO Siretul Dolhasca, CSO Viitorul Liteni, AS Progresul Frătăuții Vechi, ACS Juniorul Suceava, ACS Recolta Fântânele, LPS Suceava, CS Zimbru Siret și ACS Moldova Drăgușeni.

Ciprian Anton: ”Începând de week-end-ul următor dăm start Ligii a IV-a”

”Campionatul va începe pe data de 17 aprilie, vom încerca să desfășurăm toate cele șapte jocuri până pe data de 6 mai. Cele opt echipe vor fi împărțite în două grupe de câte patru, vor juca tur-retur, iar câștigătoarele celor două grupe de câte patru vor juca o finală pe care ne dorim să o organizăm pe stadionul Areni.”, a transmis Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

Pe de altă parte, Ciprian Anton recunoaște că bucuria sa este una rezervată și asta pentru că din păcate spectatorii nu vor putea fi prezenți nici măcar la aceste jocuri de fotbal amator întrucât Asociația Județeană de Fotbal Suceava cât și cluburile angrenate în competiție trebuie să respecte regulile impuse de către Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului.

”Tot acest turneu se va desfășura pe baza ordinului comun al celor două ministere și anume cel al Sănătății și cel al Tineretului și Sportului și există și un protocol pentru fotbalul amator dat de FRF. Spectatorii nu vor avea acces deocamdată pe stadion, noi vom încerca să respectăm protocoalele, iar jucătorii vor fi testați înaintea fiecărui joc. Regulamentul este clar și sper să fie înțeles și respectat de către toată lumea.”, a mai adăugat Ciprian Anton.

SportSV.ro va încerca să transmită jocurile din cadrul acestui campionat de Liga a IV-a pentru a le putea readuce microbiștilor fotbalul amator pe micile ecrane.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Mihai Gabriel Moroz

Total
7
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts