Meciul cu CSM Bacău, decisiv pentru Bucovina Rădăuți

De un singur punct are nevoie Bucovina Rădăuți pentru a-și asigura prezența în play-off-ul Ligii a III-a.

Ultima etapă a sezonului regulat al Ligii a III-a poate fi decisiv pentru echipa pregătită de Ionuț Plămadă. Obișnuită cu o prezență constantă pe podium, Bucovina Rădăuți are de trecut de un hop ce poartă numele de CSM Bacău. În fața propriilor suporteri, rădăuțenii promit că vor face spectacol și vor câștiga cele trei puncte. Pe lângă calificarea în play-off, gazdele au pregătit și o serie de surprize pentru fanii Bucovinei prezenți la meci.

Totuși, tehnicianul rădăuțenilor, Ionuț Plămadă spune că nu va trata acest joc cu superioritate ci dimpotrivă vor acorda o atenție sporită băcăuanilor pe care îi consideră ca fiind o nucă tare.

”Având în vedere că sunt cel mai tânăr antrenor din serie, perioada de pregătire a fost una destul de stresantă, dar am muncit foarte mult și îmi doresc enorm să ajungem în play-off. În meciul de mâine întâlnim un adversar incomod, un adversar care ne-a învins în meciul tur și deși se află în subsolul clasamentului cu siguranță o să-și vândă scump pielea. Eu am mare încredere în băieții noștri și știu cât de mult am muncit pentru a ajunge la acest ultim meci cu șanse mari de a prinde un loc în play-off. Sper ca mâine să câștigăm și să le oferim o bucurie oamenilor care ne sunt alaturi și ne susțin. Hai Bucovina!”, a declarat Ionuț Plămadă, tehnicianul rădăuțenilor.

Meciul dintre Bucovina Rădăuți și CSM Bacău este programat sâmbătă, 26 martie, începând cu ora 15:00, pe stadionul Municipal din Rădăuți.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts