Foresta Suceava, încă un sezon în Liga a III-a

Oțelul Galați a câștigat la scor de nereprezentare manșa tur în fața Forestei, iar echipa suceveană are toate șansele să mai petreacă încă un sezon în Liga a III-a.

Prafao, fotbal zero, ciubote și lista poate continua. Nu există cuvinte care să exprime nemulțumirea față de jocul prestat de echipa pregătită de sârbul Ivan Gvozdenovic. ”Galben-verzii” au scăpat DOAR cu scorul de 3-0 în urma unui meci de antrenament pentru echipa lui Petre Grigoraș. După o primă repriză în care oțelarii nu au forțat, iar sucevenii s-au împiedicat prin fața porții apărate de Dinu. Repriza secundă a fost una nemiloasă, de la fotbalul slab practicat de Foresta în prima parte, am asistat la alte 45 de minute chinuite.

De parcă nici nu se cunoșteau între ei, jucătorii Forestei au arătat mai mult amatorism decât și la Liga a V-a. Însă și de această dată, Foresta Suceava a confirmat faptul că datorită norocului s-a aflat la acest baraj. Am remarcat că pe tot parcursul acestui sezon, echipa de pe Areni a prestat un joc modest care a lăsat de dorit și la acest prim joc.

Minunile, bineînțeles există, dar mai mari șanse sunt ca Gheorghe Nedea să devină primar decât echipa suceveană să întoarcă rezultatul din manșa tur.

Despre joc nu ar fi tare multe de spus, Oțelul nu a impresionat, dar a dovedit că este cu câteva clase peste formația lui Gvozdenovic. Cred că în urma acestui joc, conducerea clubului de pe Areni ar trebui să ia o decizie în privința viitorului acestei echipe. Ori ei, ori staff-ul, ori jucători sau mult mai simplu întreaga echipă.

Mă declar unul dintre cei mai mari simpatizanți ai Forestei Suceava, însă totodată mă declar și unul dintre cei mai dezamăgiți oameni nu doar de rezultat, ci de întreaga evoluție a echipei din ultimele sezoane. Deciziile luate de unii au dus această în situația în care se află în prezent și sunt convins că lucrurile nu vor fi bune în fotbalul sucevean dacă nu vom asista la o schimbare majoră.

Ar fi multe de spus, poate considerați că am m-am exprimat la cald, însă cred că și la rece aș fi de aceeași părere. Jucătorii, săracii, atâta pot, dar trebuie să le reamintim că așa cum se zvonește, un salariu de 3.000-4.000 de lei nu este unul tocmai justificat.

Dacă am da puțin timpul în urmă, am vedea cum aproape 1.000 de lei pe lună, Cătălin Golofca evolua pe Areni în urmă cum aproximativ 6-7 ani în urmă. Astăzi, plătim salarii babane pentru rezultate mediocre.

În alt ordine de idei, cuvintele, scuzele sau demisia antrenorului ar fi prea puțin pentru cum a arătat Foresta Suceava în ultimele sezoane. Țin să închei prin a transmite că minunile există, dar nu în cazul Forestei Suceava…

Noapte bună, suceveni! Hai Bucovina Rădăuți! 🙂

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto captură: Oțeul Galați

Total
0
Shares
Related Posts