Foresta Suceava – Academica Clinceni, scor final 2-0

Foresta Suceava a primit astăzi vizita formației Academica Cliceni pe care a trimis-o acasă fără niciun punct. 

Chiar dacă e 1 aprilie, ”galben-verzii” au învins astăzi pe teren propriu cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate abia înspre finalul meciului prin Cătălin Vraciu (min 88) din penalty și Bogdan Rusu (min 94).

În fața unei audiențe reduse de circa 500 de suporteri, cele două formații care nu traversează cea mai bună perioadă au oferit un meci destul de anemic, cei care au avut câștig de cauză au fost sucevenii care înspre finalul meciului au primit o lovitură de pedeapsă în urma unui fault asupra lui Dănilă, contestat de echipa oaspete. Cătălin Vraciu a fost cel care și-a asumat răspunderea și a înscris de la punctul cu var, iar peste 6 minute, în urma unui contraatac Bogdan Rusu a stabilit scorul final.

Cu 3 puncte câștigate, sucevenii urcă până pe locul 8, însă situația financiară este în continuare critică și se așteaptă ca în perioada imediat următoare să se mai rezolve din problemele de la club.

Foresta a început partida cu Academica Clincei cu următoarea garnitură:  Niga – Cerlincă, D. Lung (cpt.), A. Mutu, Semeghin – Dumitriu, Asanache, Vl. Stănescu, Căinari – Bg. Rusu, Grumezescu . Au mai intrat: Vraciu, Dănilă și Drugă.

Academica Clinceni a aliniat următorul 11: Matache (cpt.) – Venţer, Andr. Chindriş, Bg. Matei, Pulhac – Al. Lazăr, Ad. Udrea – C. Gheorghe, H. Chiacu, Cioablă – Onţel. Au mai intrat: Cruceru, Onțel și Benzar.

Etapa viitoare, Foresta va avea un meci în deplasare în compania echipei Dacia Unirea Brăila.

Celelalte rezultate înregistrate până acum: 

01.04.2017   ora 11:00 Foresta Suceava Academica Clinceni 2-0
01.04.2017   ora 11:00 CS Balotești FC Brașov 2-2
01.04.2017   ora 11:00 Chindia Târgoviște Metalul Reșița 4-0

În minutul 80, scorul dintre CSM Satu Mare și Juventus București era 1-2.

Mâine se mai dispută meciul dintre UTA Arad și Luceafărul Oradea, iar luni Dunărea Călărași primește vizita echipei Sepsi OSK.

Total
0
Shares
Related Posts