Sponsori Sponsori

Recital de goluri și schimbări de lider în cele două serii ale Ligii a V-a

Sporting Siminicea se impune la Salcea și devine liderul Seriei I în timp ce Larix Dornișoara câștigă derby-ul cu Minerul Iacobeni și urcă pe primul loc în Seria a II-a.

Cel mai spectaculos joc al seriei I s-a desfășurat la Mihoveni, acolo unde Viitorul Negostina s-a impus cu scorul de 6-4 în fața echipei din localitate oferind astfel jocul cu cele mai multe goluri înscrise din cele două serii. În derby-ul etapei care le-a avut ca și cap de afiș pe Juniorul Salcea și Sporting Simincea, oaspeții au reușit o victorie la limită după un meci strâns care i-a dus pe primul loc în clasament. Siminicea a trecut astfel de Juniorul Salcea cu scorul de 3-2 și ocupă în acest moment poziția de lider cu 10 puncte.

Într-un al meci, Unirea Salcea a încheiat indecis jocul cu Viitorul Vadu Moldovei după 1-1 fiind de altfel singurul rezultat de egalitate din Seria I. La Hânțești, Zvoriștea a avut mai multă voință și a reușit să obțină cele trei puncte după victoria cu 2-1. Meci strâns și la Bunești, acolo unde gruparea din localitate a câștigat cu scorul de 3-2 duelul cu Viitorul Forăști.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a Romfour:

 1. ACS Sporting Siminicea – 10 puncte
 2. AS Viitorul Negostina – 9 puncte
 3. AS Unirea Salcea – 8 puncte
 4. ACS Viitorul Vadu Moldovei – 8 puncte
 5. AS Juniorul Salcea – 6 puncte
 6. AS Voința Zvoriștea – 4 puncte
 7. ACS Releul Mihoveni Șcheia – 4 puncte
 8. CS Sporting Voința Bunești – 4 puncte
 9. ACS Voința Hânțești – 3 puncte
 10. AS Viitorul Forăști – 0 puncte

În seria a II-a a Ligii a V-a, AS Larix Dornișoara a devansat-o pe Minerul Iacobeni după ce a învins-o în meciul direct cu scorul de 5-3 și a devenit astfel noul lider. Gruparea Forestierul Frumosu a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 6-2 de AS Marginea, iar Viitorul Stroiești a cedat cu scorul de 4-2 în fața formației Avântul Frasin.

Într-un alt meci al Seriei, Vânătorul Dorna Candrenilor a scăpat de ultimul loc după victoria la limită cu scorul de 1-0 în fața grupării Bradul Vama. Polul Nord Brodina și-a umilit adversarul câștigând cu scorul de 7-1 jocul de pe teren propriu în compania Viitorului Horodnic de Sus.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a: 

 1. AS Larix Dornișoara – 9 puncte
 2. AS Avântul Frasin – 9 puncte
 3. AS Minerul Iacobeni – 7 puncte
 4. AS Marginea – 7 puncte
 5. AS Forestierul Frumosu – 6 puncte
 6. AS Polul Nord Brodina – 6 puncte
 7. AS Vânătorul Dorna Candrenilor – 4 puncte
 8. AS Viitorul Horodnic De Sus – 4 puncte
 9. AS Bradul Vama – 3 puncte
 10. Viitorul Stroiești – 3 puncte

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts