Foresta și Fălticeni s-au impus în jocurile din această rundă, în timp ce Rădăuți a remizat cu Ceahlăul

Cele trei reprezentante ale județului Suceava în Liga a III-a au obținut rezultate pozitive în cea de-a treia rundă a Seriei I.

Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni au câștigat cu scoruri identice jocurile pe care le-au disputat în compania formațiilor CSM Bacău, respectiv CSM Pașcani. Elevii lui Ionuț Moșteanu și ai lui Iulian Ionesi au dispus cu scorul de 2-1 de adversarele lor din această rundă.

”Galben-verzii” au câștigat grație reușitelor lui Serghei Trofan și Adrian Dorobanțu încă din prima repriză. Băcăuanii au redus din diferență în actul secund, iar Foresta a avut probleme serioase odată ce a rămas în 10 oameni din minutul 61.

Tânărul fotbalist al lui Ionesi, Robert Ciobanu a confirmat forma bună prin care trece și a reușit să înscrie golurile victoriei păstrând cele trei puncte la Fălticeni.

La Rădăuți, elevii lui Cristescu au evoluat în compania formației Ceahlăul Piatra Neamț. Meciul nu se anunța deloc ușor și asta pentru că oaspeții voiau să dea lovitura pe unul din terenurile unde se câștigă destul de greu. Neînvinși acasă de mai bine de un an, rădăuțenii au încheiat și acest joc fără înfrângere după un joc disputat până la fluierul final al arbitrului. 0-0, iar Bucovina Rădăuți se pregătește de derby-ul de pe teren propriu din runda următoare cu Șomuz Fălticeni.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts