Dorin Goian, de la fotbal la volei

Fostul internațional Dorin Goian continuă să facă senzație în sport, dar nu la fotbal așa cum obișnuia cândva. Aflat în pauză competițională cu echipa de fotbal pe care o pregătește la Suceava, ”Goe” a încercat și alte sporturi. S-a băgat la un joc de volei cu mai mulți tineri, însă a obosit destul de repede. Fostul fundaș de fier al Naționalei României este fan Real Madrid și mizează pe echipa madrilenă și în acest sezon de UEFA Champions League. Goian a lăsat fotbalul de o parte și s-a băgat la volei, însă a recunoscut că timpul și-a pus amprenta pe fizicul său și nu poate ține pasul cu cei tineri.

”Să știi că a fost un meci greu, ăștia tineri vin din spate tare și uite că ne-au pus mari probleme. Eu sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă sport că e volei, că e baschet, că e fotbal, îmi place sportul.”, a spus Goian.

”Goe” este fan Real Madrid și este încântat de cum au arătat madrilenii în meciul tur cu Liverpool.

”Eu mi-aș dori enorm de mult să fie 3 una după alta. Va fi greu pentru că cred eu că City va fi o nucă tare în acest sezon, dar Realul încă o dată a demonstrat atunci când este greu, în momentele dificile zici că parcă nu știu ceva iese din ei, o ambiție de nedescris și practic, uite că întorc astfel de rezultate de o manieră categorică.”

Acesta speră ca trupa lui Carlo Ancelotti să producă surpriza și în La Liga.

”Eu sper să-i țină cât mai mult forma asta sportivă, de ce nu în campionat să-i ajungă pe Barca și să-i întreacă și da ar fi grozav eu ca fan Real Madrid să câștige din nou Champions League-ul și campionatul ar fi ceva grozav.”, a conchis tehnicianul Forestei Suceava.

Următorul meci al lui Real Madrid este, sâmbătă, începând cu ora 19:30, în compania lui Atletico Madrid. Duelul va fi transmis în direct de Prima Sport 1.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Daniel Vatamanu

Total
0
Shares
Related Posts