Știm primele echipe calificate în faza următoare a Cupei României – faza județeană

În prima zi, doar Viitorul Negostina (Liga a V-a) a produs surpriza eliminând-o pe Concordia Grămești (Liga a IV-a) în faza a II-a a Cupei României. 

Viitorul Negostina este prima echipă din Liga a V-a care reușește să elimine o formație de Liga a IV-a. Formația din Negostina s-a impus cu scorul de 4-0 în fața Concordiei Grămești și a obținut biletele către optimele de finală ale competiției.

Unirea Horodnic de Sus a pierdut la limită jocul cu Progresul Frătăuții Vechi în urma unui meci echilibrat. Oaspeții au trecut de gruparea de Liga a V-a cu scorul de 2-1 grație reușitelor semnate de Ilie David (2 goluri), iar pentru gazde a înscris Constantin Badiliță.

Juniorul Salcea a pierdut la scor de tenis confruntarea cu finalista din sezonul precedent al Cupei României, Bucovina Dărmănești. Echipa manageriată de Andrei Grigoriciuc a trecut fără emoții de gruparea de Liga a V-a. Pentru formația din Dărmănești au marcat Marius Zaharie, Călin Bodnariuc (2 goluri), Elvis Burduja (2 goluri) și Victorin Ciocoiu.

Unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale primei zile a fost cel dintre Releul Mihoveni și Sporting Poieni Solca, terminat cu scorul de 5-4 pentru formația de Liga a IV-a.
Larix Dornișoara a pierdut fără drept de apel jocul cu CSM Dorna Vatra Dornei. Echipa lui Ionel Nemeș nu a avut milă de vecinii din Poiana Stampei pe care i-a învins cu scorul de 9-0. Denis Covalciuc, Șerban Tunsu (4 goluri), Constantin Pața, Ionuț Timiș, Mihai Prodan și Andrei Ungureanu și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Joi, 20 octombrie, începând cu ora 16:00, sunt programate duelurile AS Avântul Frasin – AS Academica Gălănești și AS Unirea Salcea – ACS Foresta II Suceava. Jocul de la Frasin se va bucura de oaspeți de peste hotare.

Grupările Șomuzul Preutești, Viitorul Liteni, Juniorul Suceava, Rarău Câmpulung Moldovenesc, Siretul Dolhasca, Moldova Drăgușeni și Sporting Siminicea sunt calificate direct în optimile de finală ale competitiei, programate pe data de 16 noiembrie.
Articol scris de: Adrian Negru
Sursa foto: CSM Dorna Vatra Dornei
Total
0
Shares
Related Posts