Foresta, Rădăuți și Fălticeni debutează în Cupa României

Începe un nou sezon fotbalistic pentru formațiile sucevene care vor juca primul meci oficial din ediția 2021-2022 a Cupei României.

După perioada de pregătire, cluburile sucevene au de trecut primul test oficial. Cele trei formații sucevene din Liga a III-a vor debuta miercuri în faza a doua a Cupei României. ”Galben-verzii” vor evolua în deplasare pe terenul formației CS Dante Botoșani. Echipa lui Ionuț Moșteanu va avea parte de un prim joc dificil în condițiile în care botoșănenii s-au întărit destul de serios. Aceștia au reușit să-i legitimeze și pe foștii forestieri, Dudu Drugă și Alexandru Marin. Totuși, ”galben-verzii” vin după o perioadă de pregătire foarte bună, reușind o serie de rezultate pozitive în jocurile amicale.

Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni vor evolua în primul derby al județului din acest sezon fotbalistic. Meciul dintre cele două formații sucevene este de urmărit, iar asta pentru că mai mulți jucători ai Rădăuțiului împreună cu tehnicianul Iulian Ionesi au plecat în tabăra fălticeneană. În schimb, nici rădăuțenii nu au ezitat să negocieze cu jucători de la Fălticeni sau Foresta. Va fi un debut de foc atât pentru Iulian Ionesi cât și pentru Florin Cristescu. Se anunță premise pentru un joc foarte bun, iar cel mai probabil și numărul spectatorilor din tribune va fi unul mare în condițiile în care în acest sezon vor putea lua parte la jocuri și spectatorii într-o limită de 50% din capacitatea stadionului. Bineînțeles, vor trebui să se respecte și cerințele Ministerului Tineretului și Sportului, dar și cel al Sănătății.

Cele două jocuri vor avea loc miercuri, 11 august, cu începere de la ora 17:30.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts