Sponsori Sponsori

Mihai Roman a anunțat că se va retrage la finalul acestui sezon

Unul dintre cei mai buni fotbaliști suceveni din ultimul deceniu, Mihai Roman, a anunțat că acesta este ultimul său sezon ca fotbalist. 

Ajuns la 35 de ani, suceveanul Mihai Roman și-a anunțat retragerea din fotbal la finalul acestui sezon în urma jocului dintre FC Argeș și FC Botoșani, încehiat cu scorul de 2-3. Cu un gol de trei puncte înscris în poarta piteștenilor, Mihai Roman are șanse minime să mai joace pe Areni așa cum sperau mulți dintre microbiștii suceveni. Mijlocașul botoșănenilor consideră că accidentările pe care le-a avut de-a lungul carierei sale au cântărit foarte mult înainte să ia această decizie. Roman exclude posibilitatea de a deveni antrenor după ce își va pune ghetele în cui.

”Cred că acest an o să fie și ultimul, pentru că am trecut prin multe, am avut multe accidentări grave. Sper să reușesc să fiu sănătos și anul acesta și vom vedea. Nu m-am gandit ce o să fac. Antrenor sigur nu o să fiu pentru că nu-mi place să mă cert cu nimeni. Sunt un băiat mai liniștit și cred că antrenoratul nu mă ține”, a spus Mihai Roman la Digi Sport.

Calificat cu FC Botoșani în Europa League, Mihai Roman este încrezător în forța lotului și consideră că buturuga mică va răsturna carul mare în duelul pe care îl vor avea în Kazakhstan săptămâna viitoare.

”Au terminat la 4 puncte în spatele Astanei, care este o echipă foarte puternică. Cu siguranță va fi un meci dificil. Mergem până la capăt și sperăm să ne calificăm. Cu siguranță este și o deplasare lungă, apoi avem meci după 2 zile. O să fie greu, dar important e să ne întoarcem calificați de acolo”, a mai spus mijlocașul botoșănenilor.

Mihai Roman a evoluat de-a lungul carierei sale la formațiile Cetatea Suceava, FC Brașov, Rapid București, Toulouse, FCSB, FC Botoșani. Acesta a strâns și 10 apariții în echipa națională a României.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Monitorul de Botoșani

Total
0
Shares
Related Posts