Foresta implicată într-un scandal de corupție legat de meciul cu Sepsi

Procurorii anticorupţie au descins la clubul UTA. Arădenii, bănuiţi că i-au motivat pe suceveni înaintea meciului cu Sepsi. 

Conform site-ului Liga2.ro, procurorii Direcției Generale Anticorupție au descins miercuri dimineața la sediului echipei UTA Arad punând sigiliu pe mai multe bunuri din birourile formației arădene.

Sursele Liga2.ro spun că ar fi vorba despre o plângere făcută de oficialii clubului Sepsi Sfântu Gheorghe la adresa omologilor de la UTA, după ce aceştia din urmă i-ar fi contactat pe conducătorii echipei Foresta Suceava pentru a-i motiva înaintea partidei de pe teren propriu cu formaţia covăsneană.

Utiştii i-ar fi contactat pe suceveni atunci când au făcut deplasarea la Mogoşoaia, pentru meciul din acel weekend cu CS Afumaţi, şi în care FRF a ajutat-o pe Foresta cu cazarea la baza sportivă de lângă Bucureşti. În etapa următoare, pe 20 mai, Foresta a jucat cu Sepsi şi a pierdut destul de greu, în ciuda scorului înregistrat în final (2-4).

Dioszegi: “De la noi nu s-a pornit, 1000 la sută vă garantez”

“Clubului UTA? Dar de ce să facem noi plângere? Noi nu avem de unde să ştim că i-a motivat. Cei de la Foresta, am înţeles, şi a declarat patronul nostru (n.r. – Dioszegi) că înainte cu o săptămână nu aveau bani nici de apă plată şi exact în săptămâna următoare au intrat în cantonament de joi (n.r. – înaintea meciului cu Sepsi). Am presupus asta, dar nu ştim sigur. Doar am presupus. Nu ne stă în caracter să facem aşa ceva. Noi am jucat totul pe teren. Asta a vrut şi cel de sus, să fim noi pe locul 2, fiindcă noi am meritat, am jucat totul pe teren. În rest, culisele, tot ce se vorbeşte pe la colţuri, nu avem nicio treabă cu nimeni. Pot să îţi confirm că nu este nimic adevărat şi nici nu ne ocupăm cu aşa ceva, să facem plângere împotriva unei echipe. Nu avem motive, plus că nu poţi să iei de undeva informaţia asta. Până nu prinzi pe cineva cu mâţa în sac, nu ai de unde să ştii că s-a întâmplat 100 la sută. Noi am presupus. Ce a făcut UTA şi nu ştiu ce probleme are, asta e ograda lor şi trebuie să vadă ce au înăuntru”, a declarat managerul general Janos Bokor.

“Nu cred aşa ceva. Nici nu se discută, e o prostie. Nu suntem genul de oameni care să ne plângem. Noi ne facem treaba noastră şi nu ne interesează celelalte echipe. Cel puţin, eu nu ştiu despre ce e vorba, şi, sincer vă spun, fără mine nu cred că cineva poate să facă chestii dintr-astea. De la noi nu s-a pornit, 1000 la sută vă garantez. Nu suntem genul care să mergem şi să arătăm cu degetul către alţi. Noi am promovat, suntem fericiţi şi nu ne interesează ce au făcut alţii”, a susținut preşedintele clubului Sepsi, Laszlo Dioszegi.

Aricol preluat de pe Liga2.ro

Total
0
Shares
Related Posts