Oțelul Galați – Foresta Suceava, mâine de la ora 17:00

Foresta Suceava se pregătește etapa aceasta de unul dintre cele mai dificile meciuri în care va întâlni ocupanta locului al doilea, Oțelul Galați.

După ce a dezamăgit două etape la rând obținând 2 remize la limită, Foresta Suceava a reușit etapa trecută să își mai spele din păcate și să câștige în fața Sportingului Lieşti. Deși au fost conduși la pauză, dându-le impresia celor aproximativ 200 de spectatori prezenți la stadion că vor suferi un nou eșec, sucevenii au reușit să întoarcă rezultatul şi să păstreze toate cele 3 puncte la Suceava. Cel care a readus Foresta în joc a fost Andrei Pavel care a transformat tabela în remiză, în minutul 61. După 25 de minute, italianul Rigonni a dus-o pe Foresta în avantaj, executându-l pe portarul oaspeților printr-un şut la colțul lung din careu. Sucevenii nu s-au mulțumit doar cu atât, iar spre finalul meciului, în minutul 90, micuțul mijlocaș al echipei Ionuț Artenie marca al treilea gol pentru Foresta, stabilind scorul final de 3-1. Mâine, galben-verzii vor avea un meci foarte dificil, întâlnind ocupanta locului 2, Oțelul Galați, care în ultimele 3 etape nu a reușit să acumuleze decât un punct, în egalul obținut în ultimele momente ale partidei contra FC Botoșani II. Gălățenii își vor dori să recupereze în etapele rămase punctele pierdute și să își asigure măcar locul al 2-lea, având în vedere faptul că Gloria Buzău e ca și promovată, iar Bucovina Rădăuți se apropie din ce în ce mai mult de ei, având foarte mari șanse de a-i depăși. În tur, când cele două echipe s-au întâlnit ultima dată, acestea au remizat alb, Foresta dominând întreaga partidă, dar fiind neinspirată în fața porții.

Avem o perioadă bună şi sperăm să ne menținem pe aceeași linie. Adversarul trece printr-o perioadă grea, am înțeles că au fost și schimbări de jucători. Probabil și ei se vor mobiliza altfel. Nu va fi un meci simplu, având în vedere că întâlnim echipa de pe locul 2. Dacă reuşim să ne mobilizăm, probabil vom scoate un rezultat bun, ceea ce îmi și doresc și cred că și jucătorii își doresc. Avem 3 jucători indisponibili pentru mâine: Lungu, suspendat pentru că are 4 cartonase galbene, iar Grumezescu și Celeadnic sunt accidentați. Mâine dimineață la 9 vom pleca la Galați și vom încerca să scoatem tot ce este mai bun din acest joc, în ideea în care nu există presiune pe promovare sau retrogradare. Cel mai important este să avem determinare, atitudine, dorință de victorie și respectarea unor sarcini de joc care sunt precise și la care am lucrat săptămâna aceasta

, a declarat antrenorul Florin Cristescu.

Meciul se va disputa, mâine, de la ora 17:00, pe stadionul comunal din Lieşti, arena “Oțelul” fiind indisponibilă din cauza unui eveniment.

Programul complet al etapei XXIV:

Vineri, 19 aprilie, ora 17:00:

  • CSM Paşcani – Şomuz Fălticeni (încheiat 2-2)

Sâmbătă, 20 aprilie, ora 17:00:

  • CSM Ceahlăul Piatra Neamț – Bucovina Rădăuți
  • Oțelul Galați – Foresta Suceava
  • Râmnicu Sărat – Gloria Buzău
  • Sănătatea Darabani – FC Botoșani II
  • Ştiința Miroslava – CSM Focșani
  • Metalul Buzău – Târgu Secuiesc

Sporting Lieşti va sta.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts