Foresta a făcut scor cu Sănătatea Darabani

Faptul că meciul de pe “Areni” nu a avut o prea mare miză, s-a văzut clar în numărul de spectatori prezenți la meci. Maxim 100 de oameni au luat loc în tribune ieri la meciul Foresta Suceava-Sănătatea Darabani. Aflați pe ultima poziție în clasament, cu doar 8 puncte adunate în aproape un sezon întreg, oaspeții din județul vecin veneau ca victime sigure la Suceava.

Meciul începea așa cum se aștepta toată lumea: în nota clară de dominare a sucevenilor, care au deschis scorul în minutul 8 prin Căinari dintr-o lovitură de la 11 metri obținută tot de el. Până la pauză, senzația a fost că vedem un meci amical, jucat doar la o poartă, cu Foresta ratând ocazie după ocazie cu o lejeritate ieșită din comun, iar cei din Darabani, vizibil inferiori, păreau neputincioși în a ajunge periculos la poarta lui Logofătu. Dacă în prima repriză s-a înscris doar o dată, începutul celei de a doua a fost unul cu multe reușite. La interval de 3 minute, Foresta duce scorul la 3-0. Mai întâi, Teodor Lungu trage puternic de la 22 de metri fără nicio speranță pentru portarul advers, iar apoi acelaşi Lungu combină perfect cu Artenie, acesta din urmă cu un șut la colțul lung din careu ducând scorul la 3-0. Profitând de o relaxare vizibilă a Forestei, Sănătatea Darabani reduce din diferență în minutul 61, în urma unei erori a defensivei echipei gazde. Până la final s-au mai ratat multe ocazii, toate la poarta celor din Darabani, dar s-au mai înscris și 2 goluri. Golul 4 a fost semnătura lui Robert Martin, care a marcat cu capul de la marginea careului mic, iar golul 5 a adus dubla lui Artenie cu un șut pe jos în poziție de 1-1 cu portarul.

Așadar, un rezultat cât se poate de normal şi așteptat, 3 puncte logice pentru Foresta Suceava care adună o zestre de 43 de puncte și pare că își asigură locul 6 la finalul sezonului.

Articol scris de: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts