ASA Rarău Câmpulung, amicale cu Foresta Suceava și Juniorul Suceava

Una dintre revelațiile sezonului în Liga a IV-a Interconti, ASA Rarău Câmpulung, va începe pregătirile pentru partea a doua a sezonului. 

Surpriza plăcută din acest sezon a Ligii a IV-a, ASA Rarău Câmpulung va începe și ea pregătirile pentru partea a doua a sezonului. Conducerea clubului a anunțat prin intermediul paginii sale de facebook că câmpulungenii vor disputa primul meci amical din acest an împotriva formației de Liga a III-a, Foresta Suceava. Meciul este programat să se dispute sâmbătă, 8 februarie, pe stadionul din Câmpulung Moldovenesc la o oră ce va fi stabilită ulterior. Următorul meci de verificare al echipei câmpulungene va fi în compania formației de Liga a IV-a, Juniorul Suceava pe data de 15 februarie.

Totodată, conducerea clubului din Câmpulung a anunțat și primele achiziții ale iernii. Ciprian Ioniță a revenit din Anglia, iar Marian Cristian Timiș și Ionuț Cuciureanu vin de la FC Pojorâta.

ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc se situează pe locul al șaselea după prima parte a campionatului Ligii a IV-a, fiind calificată în semifinalele Cupei României faza județeană.

Clasamentul Ligii a IV-a Interconti: 

Campionatul Ligii a IV-a se va relua pe data de 8 martie după decizia Comitetului Executiv al AJF Suceava și se va încheia pe data de 31 mai 2020.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts