Sponsori Sponsori

Etapa a V-a a adus multe jocuri echilibrate în cele două serii ale Ligii a V-a

Sporting Siminicea, Unirea Salcea și Vadu Moldovei împart poziția de lider în Seria I, în timp ce în Seria a II-a fotoliul de lider este împărțit între Marginea și Minerul Iacobeni. 

După jumătatea turului, cele două serii ale Ligii a V-a sunt echilibrate, nici o echipă nu s-a desprins în fruntea clasamentului deocamdată, iar lupta pentru promovare rămâne deschisă. În etapa cu numărul 5, am avut parte de mai multe jocuri echilibrate și s-au marcat un număr de 43 de goluri în 10 meciuri cu o medie de 4,3 goluri pe meci.

În seria I, AS Juniorul Salcea a făcut instrucție cu AS Voința Zvoriștea în deplasare și s-a impus cu scorul de 5-0 grație reușitelor dubelor semnate de Samuel Hrițcu și Marius Dascălu, dar și a golului marcat de Costinel Ifrim. Ștefan Gheorghe a reușit să aducă victoria echipei Viitorul Vadu Moldovei după ce a înscris o dublă în jocul cu Sporting Voința Bunești.

Liderul Sporting Siminicea a remizat pe teren propriu cu ACS Releul Mihoveni Șcheia, scor 2-2. Pentru gazde au marcat Ionuț Clim și Gabriel Șuleap. Într-un alt meci al seriei, Viitorul Forăști s-a impus pe teren propriu în fața Voinței Hânțești cu scorul de 2-1 grație reușitelor semnate de Daniel Pîslariu și Petru Samson. Unirea Salcea a obținut cele trei puncte în meciul jucat în deplasare la Negostina. Oaspeții s-au impus cu scorul de 2-1.

În seria a II-a a Ligii a V-a, meciul dintre AS Avântul Frasin și AS Vânătorul Dorna Candrenilor s-a terminat indecis, scor 0-0. La Iacobeni, Minerul a câștigat fără drept de apel duelul cu Forestierul Frumosu, scor 4-0. Pentru mineri au marcat Ionuț Moroșan, Marius Baicu (2 goluri) și Marius Hasencop.

Bradul Vama și Polul Nord Brodina și-au împărțit punctele frățește, remizând scor 1-1. Pentru formația din Falcău a înscris Petrică Pătrăucean. AS Marginea și ACS Viitorul Stroiești au oferit scorul etapei, gazdele s-au impus cu scorul de 10-3 și au urcat pe primul loc în clasament pe care îl împart cu Minerul Iacobeni.

AS Viitorul Horodnic de Sus a învins-o drastic pe liderul dinaintea acestei etape, Larix Dornișoara cu scorul de 5-1. Pentru Horodnic de Sus au înscris Constantin Bădeliță (2 goluri), Matei Nichiforel, Cosmin Adrian Luța și George Andronache.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Vânătorul Dorna Candrenilor

Total
0
Shares
Related Posts