Sponsori Sponsori

Juventus Costișa obține un nou trofeu la minifotbal după finala câștigată în cadrul Cupei Iaslovăț

Juventus Costișa reușește un nou succes răsunător și își apără trofeul câștigat anul trecut tot împotriva celor de la Vicov după o finală spectaculoasă. 

Gruparea din Costișa adună trofeu după trofeu, iar de această dată în competiția organizată la Iaslovăț. Juventus a remizat în primul meci al turneului scor 3-3 cu Bucovina Vicov, iar rezultatul de egalitate a fost scos în extremis de Timotei Rusu care a egalat la ultima fază a jocului. În cea de-a doua partidă a grupei, jucătorii din Costișa au trecut de formația din Soloneț cu 12-2, iar în ultima rundă au oferit o adevărată lecție de fotbal formației care a reprezentat Primăria Iaslovăț, scor 18-2.

Juventus Costișa se califică în faza următoare a competiției de pe locul secund după un golaveraj mai slab decât al jucătorilor de la Bucovina Vicov, însă acest lucru nu-i împiedică să ajungă până în finală. Mai întâi, jucătorii din Costișa au trecut 6-0 în semifinale de Viitorul Negostina.

Finala se anunța una extrem de dificilă, acolo unde Juventus Costișa avea să dea piept cu una dintre cele mai bune echipe de mini-fotbal din județ, Chelsea Vicov. Chiar și așa, jucătorii din Costișa și-au arătat calitățile, iar rezultatul final a fost pe măsură. Juventus s-a impus cu 4-3 grație reușitelor semnate de Armand Șvichi (două goluri), Timotei Rusu (1 gol) și Sorin Ilie (1 gol). MVP-ul acestei finale fiind Armand Șvichi.

”Ne bucurăm de succesul obținut și ne dorim să mai urmeze și altele. A fost o competiție frumoasă, o competiție în care am reușit să ne apărăm trofeul câștigat anul trecut tot împotriva celor din Vicov. Am avut parte de o finală antrenantă cu una dintre cele mai bune echipe din acest județ, însă ne bucurăm că la final noi am fost cei victorioși. Le mulțumesc colegilor mei, dar și fraților Bororos Vale E Gio Nicolaescu si VasyAde Nicolaescu pentru ceea ce fac pentru această echipă.”, a declarat Sorin Vasile Grigoraș, unul dintre componenții de bază ai echipei Juventus Costișa.

Galerie foto de la premierea formației Juventus Costișa:
Total
0
Shares
Related Posts