E Petre Grigoraș cel mai tare din oraș?!

Petre Grigoras in meciul de fotbal dintre Pandurii Targu Jiu si CS U Craiova din etapa 1 a Ligii 1, disputat pe stadionul Municipal din Drobeta-Turnu- Severin, vineri, 22 iulie 2016.

Tehncianul Petre Grigoraș a semnat oficial, astăzi, cu formația de Liga a III-a, Foresta Suceava. 

Probabil că este cea mai importantă achiziție făcută de conducerea clubului Foresta Suceava în acest sezon. Petre Grigoraș este un nume de rezonanță în fotbalul românesc, acesta fiind antrenorul unor echipe precum Farul Constanța, Oțelul Galați, CFR Cluj și Pandurii Târgu-Jiu. Tehnicianul în vârstă de 54 de ani a antrenat ultima dată formația de liga a II-a, Farul Constanța. Noul antrenor al ”galben-verzilor” a petrecut câțiva ani buni și pe banca celor de la Oțelul Galați cu care a avut câteva rezultate notabile, ne aducem aminte și de câteva faze puțin mai amuzante, ca de exemplu:

O fi sau nu coincidență, Petre Grigoraș își va face debutul pe banca Forestei împotriva formației pe care a antrenat-o sezoane bune, Oțelul Galați. Acesta nu va avea un debut atât de ușor, având în vedere că Oțelul este una dintre contra-candidatele ”galben-verzilor” la promovarea în Liga a II-a, iar marți, Foresta va lupta pentru un loc în 16-zecimi cu Aerostar Bacău.

În urma anunțului făcut de clubul Foresta Suceava pe pagina oficială de facebook, microbiștii suceveni i-au felicitat pe cei din conducerea clubului pentru aducerea lui Petre Grigoraș în funcția de antrenor al echipei.

https://www.facebook.com/152967021801539/photos/a.152980185133556/786183748479860/?type=3&theater

Petre Grigoraș se alătură și el unor nume importante de antrenori precum Cristi Popovici, Florentin Petre și Selim Benachour care au trecut pe la Suceava în ultimii ani.

Până una alta, Foresta Suceava a dat o lovitură de imagine prin aducerea lui Grigoraș. ”Galben-verzii” trebuie să se concentreze acum pentru jocul din campionat cu Oțelul Galați. Cu siguranță, și jucătorii vor încerca să-i facă noului tehnician un debut cât mai frumos. Iar la meci sunt așteptați cât mai mulți suporteri pentru a susține echipa într-un prim derby al campionatului.

PS: Oare conducerea Forestei se gândește să-l readucă și pe Semeghin lângă echipă? 🙂

 

Articol scris de: Adrian Negru 

Total
0
Shares
Related Posts