Sponsori Sponsori

Duș rece pentru Șomuz Fălticeni în amicalul cu Dante Botoșani

La mijlocul acestei săptămâni, Șomuz Fălticeni și Dante Botoșani și-au măsurat forțele într-un amical disputat pe stadionul ”Rarăul” din Câmpulung Moldovenesc. 

Cele două formații de Liga a III-a s-au întâlnit într-un joc de pregătire, iar liderul din sezonul precedent Dante Botoșani s-a impus la scor de tenis în fața jucătorilor pregătiți de Iulian Ionesi. Nigerianul Bolu cu un hat-trick, Popovici, Danale și Asofiei au fost marcatorii formației botoșănene care i-au administrat grupării din Fălticeni cea mai dureroasă înfrângere din jocurile de pregătire.

Șomuz Fălticeni în prima repriză: Puianu – Alecsandru, Antonesei, Nistor, Grigoșiță, Monah, Văleanu, Cîrstean, Pitic, Dîrțu, Savin. Au mai intrat pe parcurs: Iederan – Vitu, Chirilescu, E. Ciobanu, Bejenar, Julei, Dănilă, Maganu și Anton.

Până la debutul noului sezon al Ligii a III-a, formația pregătită de Iulian Ionesi mai are programate jocuri de pregătire cu Viitorul Darabani pe 6 august, Dante Botoșani pe 10 august, Știința Miroslava pe 13 august și Siretul Dolhasca pe 20 august.

 

Total
0
Shares
Related Posts